Onbekende volgens mij.

Onbekende volgens mij.Weinig mensen zullen zich deze ginrin kohaku van Momotaro nog herinneren denk ik.

Zij heeft niet zo heel lang in Arendonk gezeten, en helaas heb ik er geen archief van. Wel weet ik dat deze ginrin werd aangekocht op de veiling van maart 2008, en bijzonder hoog scoorde bij mezelf. Ik zie nu eenmaal graag een mooie ginrin, en deze had wel een bijzonder mooie body.

Haar tekening was speciaal, maar de huidkwaliteit was opmerkelijk. Nu is ze 60 cm en blijft ze me toch bekoren. De grootte had iets beter gekund, maar traag groot is ook goed, misschien nog wel beter.

Daarnaast nog even melden dat ik momenteel wat fietstochten maak in Loosdrecht. Deze voor mij onbekende streek is toch wel heel verrassend. Het is een onverwacht interessante streek die me toch wel kan bekoren. Een vergelijkbare streek heb ik niet in gedachten. Het feit dat Loosdrecht aan de Loosdrechtse plassen ligt, maakt de streek populair voor boten.

2 Opvallende dingen echter. Er staan ontzettend veel fruitbomen bij de mensen in de tuin...gezellig zoals vroeger, maar er staan ook ontzettend veel huizen te koop. Je kan geen 100 meter fietsen of er staat wel een huis te koop.

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Luc, dacht dat we afgesproken hadden om niet mijn boot op de site te zetten.

In ieder geval prettige dagen vanuit een zonnig Eindhoven.

marco on 01/09/2011 11:55

Het is daar zo e zien wel mooi,voor ons ook onbekend.
Zo zie je maar dat je niet super ver moet reizen om iets moois te zien.
Die bootjes voor de huizen heeft wel iets.

Johan on 01/09/2011 21:15

Wat een beauty is dit zeg...
misschien niet enorm gegroeid..maar wat een pracht.... deze heeft een sneeuwwit shiroj...ijzersterk hi... en een zeer goed ginrin... gecombineerd met een machtige bouw maakt deze vis in elke vijver een verpletterende indruk!

Matthijs Dankelman on 02/09/2011 20:42