Zomaar een Sandan Kohaku van Matsue

Zomaar een Sandan Kohaku van MatsueVermoedelijk één van de mooiste kohaku uit de Matsue Tosai reeks van dit jaar laat iets van zich horen.

Dat het een goede koi was, daar viel niet aan te twijfelen. Reeds vele aanvragen, zelfs vanuit Duitsland, maakten me duidelijk dat dit een "gewilde" koi was. Al een geluk dat ze het rood op de vin heeft, anders was ze helemaal perfect geweest.

Het zijn dit soort koi, waarvan er nog enkele zondag zullen gepresenteerd worden op onze afscheidsdag. Ze hebben wel niet het sandan patroon, maar qua body mogen ze er zeker naast gaan staan.

Mail van Frans en Ans
Hallo Luc, Bij deze enkele foto's van Pipa en de driestapper van Matsue. (Pipa komt morgen aan de beurt).De driestapper meet nu 42-43 cm, Ben zei dat ze 33 cm was toen we haar meenamen.

Nog even vermelden dat dit het laatste weekend is dat we open zijn. Zaterdag vanaf 11 uur, en zondag onze afscheidsdag vanaf 12 uur.

Twijfel niet om informatie over de veilingvissen van Momotaro aan te vragen, waar ik geweldige voordelen heb van gekregen. Het is een unieke gelegenheid om voor volgend jaar reeds uw topaankoop te doen. De geboden vissen zijn van uitzonderlijke kwaliteit, en afgaande op de evolutie van de koi (zie de koi "Raymonda" van Ben Doorakkers enkele nieuwsitems terug) is dit zowat het "hoogst betaalbaar haalbare". Ik denk dat ik het zo het beste verwoord heb.Reacties