Nieuws: Klanten en hun vijver

De vijver van William.

› 18 December 2018 - Lees meer

De vijver van William.Eenvoud siert, zelfkennis siert, het hoeven niet altijd de dure en impossante beesten te zijn om van te genieten.

Lees meer over De vijver van William.

Een dagje Matthijs.

› 29 November 2018 - Lees meer

Een dagje Matthijs.Hij is niet weg te denken in de koiwereld, overal duikt hij op, en sinds het begin van Interkoi is hij betrokken bij het bedrijf.

Lees meer over Een dagje Matthijs.

De koiparadijzen.

› 17 September 2018 - Lees meer

De koiparadijzen.Koikichi blijven verbazen met de meest fantastische vijvers vol originaliteit die telkens een euforisch gevoel naar boven brengen.

Lees meer over De koiparadijzen.

Een nieuw gedroomd project.

› 09 August 2018 - Lees meer

Een nieuw gedroomd project.Ik ben gelukkig weer getuige te zijn van een nieuw gedroomd project dat zich aanbied en dat zal verwezenlijkt worden.

Lees meer over Een nieuw gedroomd project.

Een prestigieus project.

› 03 August 2018 - Lees meer

Een prestigieus project.De lat is verschrikkelijk hoog gelegd door Rob en Tara. Het zal enorm interessant zijn om de bouwwerken op te volgen.

Lees meer over Een prestigieus project.

De vijver van Matthijs en Lobke.

› 01 August 2018 - Lees meer

De vijver van Matthijs en Lobke.Enkele dagen geleden kreeg ik nog een filmpje binnen van Matthijs en Lobke. Zijn bestand is ondertussen ook flink aangegroeid.

Lees meer over De vijver van Matthijs en Lobke.

De vijver van Amber en Pierre.

› 16 June 2018 - Lees meer

De vijver van Amber en Pierre.Het was een belangrijke dag gisteren. Eén van mijn absolute favorieten zou naar huis gaan, maar ditmaal zou ik ze eens brengen, zo had ik mezelf uitgenodigd.

Lees meer over De vijver van Amber en Pierre.

Op bezoek bij Martin.

› 06 June 2018 - Lees meer

Op bezoek bij Martin.Het is altijd en unieke gelegenheid om een koi weg te brengen naar een plaats waar je al meermaals bent geweest en die zoveel impact heeft gehad op de geschiedenis van Interkoi.

Lees meer over Op bezoek bij Martin.

De vijver van Jordi.

› 29 May 2018 - Lees meer

De vijver van Jordi.Het is altijd mooi om vijvers van klanten te bekijken, toch zeker als ze verder weg wonen. Je kan niet overal zijn en ik ben altijd blij met een beetje informatie.

Lees meer over De vijver van Jordi.

De vijver van Johnny,

› 04 May 2018 - Lees meer

De vijver van Johnny,Johnny is een geweldige kracht voor interkoi. Ik hoef maar iets te vragen of hij staat klaar voor mij. De kracht van Interkoi is de goodwill van zijn vele klanten die ongevraagd toch altijd klaarstaan… Ik ben dankbaar dat ik over een resem van deze klanten beschik.

Lees meer over De vijver van Johnny,