Nieuws: Klanten en hun vijver

De vijver van Dirk.

› 10 April 2019 - Lees meer

De vijver van Dirk.Mooie tuinen verdienen een mooie plaats en iedereen wil graag een mooi verzorgde Japanse tuin bewonderen.

Lees meer over De vijver van Dirk.

Een grandioos project.

› 25 March 2019 - Lees meer

 Een grandioos project.Een tijdje geleden heb ik al eens een project dat op stapel stond getoond in een nieuwsitem. Je kan het hier nog eens teruglezen.

Lees meer over Een grandioos project.

De vijvers van Wim.

› 07 March 2019 - Lees meer

De vijvers van Wim.Als het virus van de koihobby zijn intrede doet, is er niets dat de liefde voor de koi kan temperen. Een oase van rust maakt dan deel uit van de hobby.

Lees meer over De vijvers van Wim.

Nummer 9 en 10 vertrekken.

› 04 March 2019 - Lees meer

Nummer 9 en 10 vertrekken.Het zijn niet de minste tosai. Zij vertrekken toch naar een speciale binnenvijver, waar heel lang aan gewerkt werd, maar die in 2018 toch in gebruik werd genomen.

Lees meer over Nummer 9 en 10 vertrekken.

De vijver van William.

› 18 December 2018 - Lees meer

De vijver van William.Eenvoud siert, zelfkennis siert, het hoeven niet altijd de dure en impossante beesten te zijn om van te genieten.

Lees meer over De vijver van William.

Een dagje Matthijs.

› 29 November 2018 - Lees meer

Een dagje Matthijs.Hij is niet weg te denken in de koiwereld, overal duikt hij op, en sinds het begin van Interkoi is hij betrokken bij het bedrijf.

Lees meer over Een dagje Matthijs.

De koiparadijzen.

› 17 September 2018 - Lees meer

De koiparadijzen.Koikichi blijven verbazen met de meest fantastische vijvers vol originaliteit die telkens een euforisch gevoel naar boven brengen.

Lees meer over De koiparadijzen.

Een nieuw gedroomd project.

› 09 August 2018 - Lees meer

Een nieuw gedroomd project.Ik ben gelukkig weer getuige te zijn van een nieuw gedroomd project dat zich aanbied en dat zal verwezenlijkt worden.

Lees meer over Een nieuw gedroomd project.

Een prestigieus project.

› 03 August 2018 - Lees meer

Een prestigieus project.De lat is verschrikkelijk hoog gelegd door Rob en Tara. Het zal enorm interessant zijn om de bouwwerken op te volgen.

Lees meer over Een prestigieus project.

De vijver van Matthijs en Lobke.

› 01 August 2018 - Lees meer

De vijver van Matthijs en Lobke.Enkele dagen geleden kreeg ik nog een filmpje binnen van Matthijs en Lobke. Zijn bestand is ondertussen ook flink aangegroeid.

Lees meer over De vijver van Matthijs en Lobke.