Nieuws: Klanten en hun vijver

Het aards paradijs.

› 18 October 2019 - Lees meer

 Het aards paradijs.Het geeft een bijzonder aangenaam gevoel als je een project goed tot zijn einde ziet brengen en dat het resultaat ook navenant is.

Lees meer over Het aards paradijs.

Aan alles komt een einde.

› 04 October 2019 - Lees meer

Aan alles komt een einde.Het is niet alleen een plezier om naar dit project te kijken, maar ook met veel respect voor de bouwers die dit project in goede banen hebben geleid.

Lees meer over Aan alles komt een einde.

Het project O.

› 26 September 2019 - Lees meer

Het project O.Er komt vorm in het project “O”, alhoewel het grillige vormen zijn. Maar rotsen kunnen ongenaakbaar mooi zijn in een vijverproject.

Lees meer over Het project O.

Opvolging project Double You.

› 14 September 2019 - Lees meer

Opvolging project Double You.Het grote project met de dubbele vijver komt stilaan in een eindfase. Ze zijn volop bezig aan de filterkkamer, de leidingen zijn getrokken en als de trommelfilters op tijd geleverd worden zal alles verlopen zoals gepland staat.

Lees meer over Opvolging project Double You.

Het project O.

› 07 September 2019 - Lees meer

Het project O.De werken komen in een eindfase, de grote middelen worden aangeboord want er moeten zware rotsen geplaatst worden, geen sinecure dit werkje.

Lees meer over Het project O.

Het wordt een fraai project.

› 30 August 2019 - Lees meer

Het wordt een fraai project.Het einde van de 4de week is in zicht en het enige wat je kan zeggen is dat het snel gaat, maar ook bijzonder professioneel en uitzonderlijk bijzonder….

Lees meer over Het wordt een fraai project.

The hall of fame.

› 27 August 2019 - Lees meer

The hall of fame.Zoals bijna ieder jaar worde wij uitgenodigd op de gezellige barbecue bij de winnaars van de koishow in Arcen met als hoofdprijs de Grand Champion titel met Wakana, en nog een aantal andere dikke prijzen.

Lees meer over The hall of fame.

De vijver van DoubleYou

› 24 August 2019 - Lees meer

De vijver van DoubleYouWe zijn nu precies 3 weken verder, en wat is er intussentijd gebeurd op deze korte tijd.

Lees meer over De vijver van DoubleYou

De vijver van Etienne.

› 20 August 2019 - Lees meer

De vijver van Etienne.Het is fijn om af en toe informatie te ontvangen van klanten die het niet erg vinden om andere mensen mee te laten genieten van hun vijver en/of koi.

Lees meer over De vijver van Etienne.

Het andere project.

› 15 August 2019 - Lees meer

  Het andere project.Het andere project dat Interkoi opvolgt is het koihuis dat stilaan in zijn eindfase begint te komen. Welke van de 2 eerst klaar zal zijn valt nog te betwijfelen, want bij het andere project zit de vlam in de pan.

Lees meer over Het andere project.