Nieuws: Klanten en hun vijver

De vijver van Etienne.

› 20 August 2019 - Lees meer

De vijver van Etienne.Het is fijn om af en toe informatie te ontvangen van klanten die het niet erg vinden om andere mensen mee te laten genieten van hun vijver en/of koi.

Lees meer over De vijver van Etienne.

Het andere project.

› 15 August 2019 - Lees meer

  Het andere project.Het andere project dat Interkoi opvolgt is het koihuis dat stilaan in zijn eindfase begint te komen. Welke van de 2 eerst klaar zal zijn valt nog te betwijfelen, want bij het andere project zit de vlam in de pan.

Lees meer over Het andere project.

Niet alles is perfect.

› 14 August 2019 - Lees meer

Niet alles is perfect.Na het tonen van bijna alle updates uit één en dezelfde vijver, blijven er nog 4 exemplaren over om te tonen.

Lees meer over Niet alles is perfect.

Het nieuwe project deel 2.

› 10 August 2019 - Lees meer

 Het  nieuwe project deel 2.Al wie het nieuwsitem dagelijk leest heeft ongetwijfeld gelezen dat we de koi verplaatst hebben naar een nieuwe locatie. Wie het niet gelezen heeft kan het nog eens nalezen.

Lees meer over Het nieuwe project deel 2.

Vooruitgang van een bijzonder project.

› 27 July 2019 - Lees meer

Vooruitgang van een bijzonder project.En toen kwam er licht ! Het is altijd een verrassend effect hoe witte verf de boel kan opfrissen in positieve zin.

Lees meer over Vooruitgang van een bijzonder project.

Hoever staat het ermee.

› 12 July 2019 - Lees meer

Hoever staat het ermee.Je weet wel het ingenieus project dat velen met verbazing opvolgen. Het einde is in zicht, maar er is nog veel werk aan de winkel.

Lees meer over Hoever staat het ermee.

De vijver van.

› 28 June 2019 - Lees meer

 De vijver van.De nobele onbekende zullen we het maar noemen. Misschien is het wel de laatste keer dat we deze vijver gaan zien.

Lees meer over De vijver van.

Op bezoek bij Theo.

› 19 June 2019 - Lees meer

 Op bezoek bij Theo.Als je in de buurt bent moet je toch even langsgaan om te kijken hoe het met de koi is. Het was al jaren geleden dat ik er nog geweest was, dus hoogtijd om even halt te houden.

Lees meer over Op bezoek bij Theo.

Secret places.

› 30 May 2019 - Lees meer

Secret places.Niet iedereen wil gekend worden in de koiwereld, maar de drang om toch mooie koi te laten zien haalt de bovenhand, en bovendien is mijn charisma onweerstaanbaar om toch de mensen te overtuigen enkele foto’s en filmpjes te laten zien.

Lees meer over Secret places.

Een oase van rust

› 21 May 2019 - Lees meer

Een oase van rustEr zijn al enkele nieuwsitems over geschreven, en ondertussen vorderen de werken gestaag. Het is een prestigieus project, waarbij bewondering op zijn plaats is.

Lees meer over Een oase van rust