Nieuws: Klanten en hun vijver

Secret places.

› 30 May 2019 - Lees meer

Secret places.Niet iedereen wil gekend worden in de koiwereld, maar de drang om toch mooie koi te laten zien haalt de bovenhand, en bovendien is mijn charisma onweerstaanbaar om toch de mensen te overtuigen enkele foto’s en filmpjes te laten zien.

Lees meer over Secret places.

Een oase van rust

› 21 May 2019 - Lees meer

Een oase van rustEr zijn al enkele nieuwsitems over geschreven, en ondertussen vorderen de werken gestaag. Het is een prestigieus project, waarbij bewondering op zijn plaats is.

Lees meer over Een oase van rust

Secret places.

› 26 April 2019 - Lees meer

 Secret places.Het is altijd een verademing als je mee kan genieten van koikichi die ongekend genieten van hun eigen koiwereldje.

Lees meer over Secret places.

Secret places,

› 24 April 2019 - Lees meer

Secret places,Het is altijd mooi als je kan genieten van vijvers die door klanten verzorgd worden, en dit is ook weer een prachtlocatie in aanbouw.

Lees meer over Secret places,

De vijver van Dirk.

› 10 April 2019 - Lees meer

De vijver van Dirk.Mooie tuinen verdienen een mooie plaats en iedereen wil graag een mooi verzorgde Japanse tuin bewonderen.

Lees meer over De vijver van Dirk.

Een grandioos project.

› 25 March 2019 - Lees meer

 Een grandioos project.Een tijdje geleden heb ik al eens een project dat op stapel stond getoond in een nieuwsitem. Je kan het hier nog eens teruglezen.

Lees meer over Een grandioos project.

De vijvers van Wim.

› 07 March 2019 - Lees meer

De vijvers van Wim.Als het virus van de koihobby zijn intrede doet, is er niets dat de liefde voor de koi kan temperen. Een oase van rust maakt dan deel uit van de hobby.

Lees meer over De vijvers van Wim.

Nummer 9 en 10 vertrekken.

› 04 March 2019 - Lees meer

Nummer 9 en 10 vertrekken.Het zijn niet de minste tosai. Zij vertrekken toch naar een speciale binnenvijver, waar heel lang aan gewerkt werd, maar die in 2018 toch in gebruik werd genomen.

Lees meer over Nummer 9 en 10 vertrekken.

De vijver van William.

› 18 December 2018 - Lees meer

De vijver van William.Eenvoud siert, zelfkennis siert, het hoeven niet altijd de dure en impossante beesten te zijn om van te genieten.

Lees meer over De vijver van William.

Een dagje Matthijs.

› 29 November 2018 - Lees meer

Een dagje Matthijs.Hij is niet weg te denken in de koiwereld, overal duikt hij op, en sinds het begin van Interkoi is hij betrokken bij het bedrijf.

Lees meer over Een dagje Matthijs.