De vijver van Arjan

De vijver van ArjanErgens tussen Doetinchem en Enschede, ligt het plaatsje Harreveld. Hier woont Arjan.

Wie Arjan niet kent, heeft hem al zeker ontmoet op het tagboard of in één van de vele reacties. Arjan is ook degene die onze barbeque kleur gegeven heeft door 150 saté's op Thaise wijze mee te brengen, en dan nog zelf te bakken ook.

Bekijk even het filmpje van de vijver van Arjan (dit is de originele versie, maar ik hoor dat dit in bepaalde landen geblokkeerd wordt. (zonde). Daarom dat ik nog een tweede versie op youtube zet met een ander muziekje. Bekijk hier de 2de versie.

Hij is verzot op Alfa Romeo, houdt van koi, en is onlangs vader geworden van een prachtige zoon. Vandaag laat hij een tipje van de sluier zien van zijn accomodatie, of om het zo mooi te zeggen met de woorden van Dimitri uit de kampioenen: "van zijn infrastructuur".

Arjan kijkt wel de kat uit de boom, en houdt ook van een potje onderhandelen. Maar wie zal hem dat kwalijk nemen....Als het goed is, komt hij vandaag langs om een babbeltje te slaan, en misschien koopt hij nog een shiro utsuri bij, wie weet.

Voor hij vertrekt, wil ik hem toch nog even het filmpje laten zien van zijn vijver, zodat hij tijdens zijn lange rit wat kan namijmeren. Hier nog wat informatie over zijn vijver:

De vijver is 25m3. Het filter bestaat uit een sieve met een 3 kamer filter. In de eerste kamer een statisch bed in de 2e kamer een bewegend bed en in de 3e kamer japanse matten met siporax.

Voor de zomer maanden zou ik er nog wel een bakki bij willen hebben. Samen met mijn kleine maar afdoende werkende 55 watt uv lampje. Bezetting 12 vissen. Vissen waarvan je er zeker een aantal zal herkennen.


Inderdaad herken ik een aantal vissen Arjan.

Meer afbeeldingen

Reacties

9 reacties tot nog toe

Hè James Bond!! Dat is nen vijver waar er veel liefde en werk is ingestoken, de buitenste steen is de zelfde als hier bijmij.Proficiat met deze mooie verschijning Arjan.

kurt on 27/10/2012 08:30

Ook proficiat aan de regisseur voor de realisatie!!

kurt on 27/10/2012 08:31

Knap gemaakt weer Luc,spijtig dat ik het eerste filmpje hier niet kan zien.
Gisteren naar de premiere gaan zien van de nieuwe James ,Arjan heeft er wel wat van weg :) .(photoshop dan) .
Verder mooie vissen en vijver ,mis wel den Alfa .

johan on 27/10/2012 09:59

Ziet er goed uit Mr.Sate!
Mooie Acer's erbij,helemaal goed.
De Utsuri zou een mooie aavulling zijn bij je koi zover.

Gr.Jack.

jack on 27/10/2012 11:21

Koi en alfa romeo....mhhh, hopelijk gaan de koi langer mee dan de alfa romeo ;-)
Mooie vijver, ik kan helaas beide filmpjes niet mobiel bekijken(nl).

Marcel
P.s. Ook alfa minded, bezit al lang een 156 SW GTA ;-)

marcel on 27/10/2012 11:22

Arjan, ziet er mooi uit. Die winteroverkapping is wel slim verzonnen. Zo hoeft het niet al te duur te worden. Dat zijn toch polycarbonaatplaten? Ik wist niet dat die zo flexibel zijn.
Tom

Tom on 27/10/2012 20:08

m,n reactie verwijderd???

bj en j on 28/10/2012 15:22

Per ongeluk gebeurd BJ. Ik heb een spammer en ik moet regelmatig spams verwijderen in de database...sorry. Schrijf het even opnieuw aub...

luc on 28/10/2012 17:07

geeft niet luc was alleen verbaasd ,ik dacht zoveel kan er niet verkeerd hebben gestaan.
Maar Arjan je heb de boel mooi voor elkaar....groeten van bj en charlie

bj en j on 28/10/2012 17:14