De vijver van Matthijs G.

De vijver van Matthijs G.Vijvers van anderen zien is altijd leuk. Ik kreeg van de week een mailtje aan van Matthijs, niet DE Matthijs, maar Matthijs G.

Matthijs kocht onlangs een Mukashi Ogon om zijn vijverbestand verder uit te breiden. Matthijs is fervent karpervissen heb ik begrepen, dus zij houden van brede koi, wat je natuurlijk terug kan vinden in de keuze van zijn Mukashi. Als je deze bowl Mukashi ziet, dan weet je ook onmiddellijk welke zijn keuze werd.

Ondertussen zwemt de Mukashi rustig in zijn vijver, zoals je in dit filmpje kan zien. Het raamgedeelte voor de vijver geeft toch een extra dimensie. Je ziet een aantal eenkleurige vissen, opgefleurd met wat go sanke, en zo te zien krijgen ze meer dan voldoende eten.

Dit is de mail van Matthijs.
Goedemorgen Luc,
Hier een bericht vanuit het oosten van NL. In de bijlage ook (eindelijk ) enkele foto's. De vijver is 5 m. x 2,5 m. en 1,8 diep. Daar achter een ultrasieve en een EB60 met een warmtewisselaar. De kat van de buren (Mormel) staat er ook nog bij op.

De vijver is tevens zijn drinkbak en het afdakje bij het raam is regelmatig zijn schuilplaats bij regen. Hij heeft verder 0,0 interesse in de vis, dus dat scheelt wel. Op facebook zie je ook andere verhalen met verwondingen door katten. .

Groet,
Matthijs


Hou ook nog rekening met de speciale aanbieding die loopt tot einde juli.

Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

Het is toch iets speciaals zo een vijverraam ,je kan de koi HELEMAAL goed zien .Ik zie ook dat de vijver en omgeving netjes afgewerkt zijn .
De koi zien er rond en gezond uit en zijn actief mooi hoor en de planten krijgen ook goede voeding zo te zien haha .Hier word niet zomaar iets gedaan heb ik de indruk ! grtjs en succes met de koi .

paul on 23/07/2014 08:21

Erg mooie vijver! Deze week nog live mogen zien!

Matthijs on 23/07/2014 10:22

Dank mannen!

Matthijs G on 23/07/2014 19:41

Hey Matthijs,

ze zijn erg gulzig daar o:) mooi geheel

Gr

David W on 24/07/2014 14:06