Het koiplein.

Het koiplein.Een creatieve naam die het allemaal zegt…

Alles draait om koi. De vijver staat centraal en met een inhoud van 25 kuub, bied deze plaats aan een groot aantal jumbo en andere koi. De digitale print achteraan, verbergt charmant een kleine opslagplaats. De foto werd in 2010 tijdens ons bezoek in Japan genomen, en komt hier volledig tot zijn recht.

Het is altijd plezierig om hier even op bezoek te komen en de koi opnieuw te evalueren. Er zwemmen inderdaad een groot aantal koi van Interkoi rond, die het bijzonder goed gedaan hebben. Het voersysteem blijkt er ook eentje van de zeer gulle hand te zijn…

Onder de verschillende jumbo, ook nog een kleiner exemplaar van de Omosako 20 reeks die ik ooit eens aangekocht heb. Een goed vergelijkingspunt met de andere shiro, die toen werden aangekocht.

Hier zwemt ook de bloedmooie goshiki van Conias (Hiroi koi farm), 1ste in Arcen verleden jaar, en de nog jonge Momotaro Sanke, die 2de werd in Arcen.

Laat me terloops even vermelden dat ik zondag speciaal open zal houden voor Dick en Jack, van 10.00 uur tot 13.00 uur, maar natuurlijk is IEDEREEN welkom.

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Mooi mooi mooi :)

Jeroen on 09/08/2011 09:05

Goedemiddag Luc,

De terloopse vermelding, geeft een zeer vereerd gevoel.
Zie er weer naar uit.
Tot zondag.
Groeten Dick

Dick on 09/08/2011 17:04

Dat ziet er netjes uit
De Sanke is een pracht beest

Jent on 09/08/2011 19:39