Het wordt een fraai project

Het wordt een fraai project

Het einde van de 4de week is in zicht en het enige wat je kan zeggen is dat het snel gaat, maar ook bijzonder professioneel en uitzonderlijk bijzonder….

De stapstenen in het midden naar het kantoor zijn ondertussen gelegd en de nieuwsgierigheid begint toe te nemen om het project volledig in zijn eindfase te zien.

De filterkamer is zo goed als gereed, volgende week komt het materiaal voor de filterkamer en dan denk ik dat het nog een kwestie is van de afwerking.

Nog even de boordstenen, het dak van de filterkamer en ik denk dat het tijd is om te vullen. Hoelang het zal duren met een pisstraaltje om 2 x 80 kuub te vullen lijkt me een raadsel.

Maar als het 1 kuub per uur vult zal het 160 uurtjes duren, wat inhoud datl het bijna 7 dagen tijd nodig heeft om de vijvers te vullen. Ik ben benieuwd, maar dat het een prachtig gezicht zal zijn, daar twijfel ik niet aan...

Dan nog een week alles indraaien, wat vermoedelijk zal gebeuren met iedere dag toevoeging van ammoniak, en de eerste koi kunnen hun opwachting maken.

Nadien zullen er systematisch koi aangevuld worden naargelang de toestand van de vijvers. Het is altijd raadzaam om voorzichtigheid aan te bevelen.

Ik schat einde september dat alles in kannen en kruiken zal zijn, en dat is volgens afspraak. De koi zullen over een luxueus verblijf kunnen beschikken.

Toch nog even de complimenten aan Zenkoi voor hun knap staaltje werk. Hun website ziet er niet uit, en ik heb al meerdere malen gezegd dat ze mijn zoon moeten contacteren om hun website te fatsoeneren. Dan nog even het social media onderhoud van mijn andere zoon, maar blijkbaar hebben ze er geen oren naar….

Meer afbeeldingen

Het wordt een fraai project: afbeelding 1
Het wordt een fraai project: afbeelding 2
Het wordt een fraai project: afbeelding 3
Het wordt een fraai project: afbeelding 4
Het wordt een fraai project: afbeelding 5
Het wordt een fraai project: afbeelding 6
Het wordt een fraai project: afbeelding 7
Het wordt een fraai project: afbeelding 8
Het wordt een fraai project: afbeelding 9
Het wordt een fraai project: afbeelding 10
Het wordt een fraai project: afbeelding 11

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml