Langzaam maar zeker.

Langzaam maar zeker.Voor zover ik weet is Willem al bijna 3 jaar bezig met zijn vijver.

Ik heb het gevoel dat het einde nu in zicht is. Willem is één van mijn eerste klanten. Altijd rustig, altijd weet hij overal wat vanaf. Ik weet dat hij reeds lang van plan was om een vijver te bouwen, maar door omstandigheden, het steeds op een langere baan heeft geschoven.

Voor zover ik het nu kan beoordelen, is de eindfase in zicht en vermoedelijk zal de vijver tegen volgend jaar klaar zijn om in gebruik te stellen. Ik weet dat Willem verzot is op showa's met een sprekende menware, en ook op de sandan kohaku van Momotaro. Succes gewenst in ieder geval.

Gisteren kon ik het ook niet laten om een filmpje in de sneeuw te maken. met dit als resultaat.

Meer afbeeldingen

Reacties

5 reacties tot nog toe

Ziet er goed uit Willem! Daar kunnen wel een paar fraaie koi in zwemmen!
We zijn benieuwd naar het eindresultaat.
mvg
Ton

Ton on 18/12/2009 08:13

Drie jaar valt wel mee Luc ik ben vorig jaar 18 oktober begonnen met graven,en gisteren een jaar geleden waren Theo en Marc klaar met metselen,en toen kwam die fijne winter en allerlei andere omstandigheden en heeft het langer geduurd dan de bedoeling was maar April moet hij klaar zijn.
Dat zal tijd worden ook trouwens want de showa's die ik bij jou gekocht heb,beginnen moeite te krijgen met achteruit te steken in de binnenbak.

willem on 18/12/2009 11:12

Ziet er degelijk uit Willem. En goed geisoleerd. En laat straks die bakki maar volop draaien!

rini on 18/12/2009 11:55

De winter is iets te vroeg begonnen,nu maar hopen dat we in het voorjaar een paar mooie weken krijgen .We hebben allebei nog het een en ander te maken voor April .Welke showa's komen er bij jou zwemmen Willem ? Als je deze vijver en bakki nog kan afdekken volgende winter , dan gaat hij wel super draaien . Veel succes met de verdere werken .

Marcel on 18/12/2009 13:14

@ Rini dat zal wel lukken met de Bakki zal toch proberen om het water wat rustiger binnen te laten komen foto 1 gelijk van Bio-Uv met 90 naar sproeibuis en als dat nog niet genoeg is van Red devil met 75 ipv 63 omhoog.

@ Marcel ik heb bij Luc een showa van Ueno en van Yamatoya gekocht niks spectaculairs hoor maar ze groeien goed en de kleur va de Yamatoya blijft wel heel goed ondanks dat hij bijna 2 jaar binnen zit (schandalig ik weet het ).

willem on 18/12/2009 14:00