Met je gat in de boter....

Met je gat in de boter....Je zou met minder ook tevreden zijn...

Maar deze koi is met zijn gat letterlijk in de boter gevallen. Een vijver waar je "U" tegen zegt, een baasje dat zo interessant, impulsief en creatief is, dat je er alleen maar heel veel plezier aan kan hebben, en een bazinneke dat als een deksel op het potje past en echt mee opgaat in de hobby van haar man. Ze willen liever onbekend blijven, maar toch mag ik een foto van hun vijver publiceren, waarvoor mijn dank.

Deze vijver is maar liefst 3 m. diep....heeft 50 m³ inhoud en wordt aangedreven door een turbo booster filterinstallatie van eigen makelij, dat ik in enkele bewoordingen niet kan uitleggen. In ieder geval zit er zoveel techniek en kennis in, dat ik het nog nooit gezien heb. Bovendien zitten alle koi gedurende het ganse jaar op een lekkere 22°...je zou echt met minder tevreden zijn.

Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

Hoi C.V.
bedankt voor deze prachtige fotoreeks. Als er nog klanten zijn met foto's van hun vijver en koi...stuur deze dan aub. op. Men leest niet liever dan info over de vijvers van klanten en nog liever zien ze foto's....

interkoi on 01/08/2007 09:15

Wat een prachtige vijver en aangepaste tuin!! En een heel mooie sanke! Veel plezier ermee, maar dat zal wel lukken.
Groeten uit Flevoland!
Ton

Ton Janssens on 01/08/2007 11:51

Die eigenaren moeten wel prettig gestoord zijn, dat kan niet zijn!Maar goed dat ze er zijn!!Goed de hobby en de commercie! Nooit klaar met bouwen en verbouwen..... Veel leesplezier en wordt vervolgd!

Ciske't viske on 01/08/2007 12:49

Goeie keuze Manita. Of had Francesco ook nog iets in te brengen? (ha,ha)
rg

rini groothuis on 01/08/2007 23:22