Nostalgie in een notedop

Nostalgie in een notedop

220 km richting Hengelo, dan gedurende 5 uur een heerlijke barbeque, dan weer 220 km terug, dat is onze dag van gisteren.

Het resultaat was een ontzettend gezellige tijd in een nostalgische tuin met een professionele koivijver en aangename mensen om mee te vertoeven, en waar het gespreksonderwerp over koi gaat, doorspekt met wat moppen van Ben de moppentapper.

We hebben het ons zeker niet beklaagt. Rond 14.30 uur ging ik Rini ophalen in Hilvarenbeek, en na een kleine twee uur kwamen we aan in een echte authentieke straat met sympathieke huisjes, waarvan ik de naam niet ga noemen in Hengelo. Noëlle en Peter stonden reeds klaar om ons te ontvangen. Zowel Rini als ik waren vooral gecharmeerd door de lekkere ouderwetse tuin uit grootmoeders tijd, die met zorg en liefde was aangelegd, en die op dezelde manier wordt onderhouden. Alle klassieke bloemen en beeldjes ademden rust en sereniteit uit. Wij voelden ons direct thuis in dit huis van "oma". Als je deze mix van mooie dingen nog eens combineert met zalig zomerweer dan blijven dit soort dagen in je herinnering gegrift.

Ik heb dan ook meer aandacht besteed aan de tuin. Overal kon je speciale ornamentjes vinden die blijk geven van de creativiteit en originaliteit, die ik zo enorm kan waarderen, en waar ik in de fotoreeks veel aandacht heb besteed. Deze kleine prularia worden verheven tot kunst op deze manier en mijn fotoreeks is dan ook uitgelopen tot meer dan 60 foto's, waarvan iedere foto zijn charme heeft.

Iedereen had het naar zijn zin. Bovendien was de buurman op de hoogte gesteld van de komst van Rini. Bleek deze man een fan te zijn van zijn boeken, en meteen werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om een boek van Rini te laten signeren. De buurman was in de wolken, en Rini scheen er ook van te genieten. Het wordt toch tijd Rini dat je aan een volgend boek werkt...

Rond 10.30 uur werd het samenzijn afgerond, en na een ritje van 2 uur waren we weer thuis. Noëlle en Peter, bedankt voor deze hele fijne avond, en ik denk dat ik zeg in naam van ons allemaal.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml