Opvolging project Double You

Opvolging project Double You

Het grote project met de dubbele vijver komt stilaan in een eindfase. Ze zijn volop bezig aan de filterkkamer, de leidingen zijn getrokken en als de trommelfilters op tijd geleverd worden zal alles verlopen zoals gepland staat.

Eind september zouden de vijvers moeten gevuld zijn en zouden er een klein aantal koi al in hun nieuwe verblijfplaats kunnen zwemmen.

De programmering is om eerst een tiental koi, 5 per vijver, over te brengen zodat de rijping van de vijver rustig kan beginnen.

Ondertussen werden het vorige filtermateriaal onderhouden en bleef dit doordraaien zodat de rijping van de filters kan bevorderd worden met de bestaande koloniegroep van vroeger.

Dit werd gedaan door de bestaande nexus van de vorige vijver te laten draaien en er dagelijks een scheut ammoniak toe te voegen. Je kan het niet zien, maar vermoedelijk heeft dit een positief effect.

De laatste foto geeft ook nog het beeld van een ander project dat door Zenkoi is gebouwd. Aparte stijl, hopelijk komen er ook dankbare koi in.

TER INFO

Voor de klanten die het interesseert. Rini Groothuis komt vandaag even langs om nog een deel boeken te brengen van Nishikigoi Symfonie tussen 11.00 en 12.00 uur. Wie hem graag nog eens wil ontmoeten....

Meer afbeeldingen

Opvolging project Double You: afbeelding 1
Opvolging project Double You: afbeelding 2
Opvolging project Double You: afbeelding 3
Opvolging project Double You: afbeelding 4
Opvolging project Double You: afbeelding 5
Opvolging project Double You: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml