Sa-kami gaat naar huis.

Sa-kami gaat naar huis.Vandaag was het de grote dag voor Stephan en Joyce. Het is de grootste koi die ze tot hiertoe hebben aangekocht en dat was toch wel even genieten.

Zoals je ook kan zien op de foto's is de Interkoi Bakki Shower ook hier aanwezig. Dit is één van de kohaku van Sakai en is ± 65-70 cm.

mail van Stephan en Joyce

Goedemorgen Luc,
Gisteren een goede terugreis gehad en na twee uur waren we thuis. We hebben de Kohaku volgens jullie adviezen aan de vijver toegevoegd. Dit is helemaal goed gegaan en eet ze inmiddels al mee met de rest. Bij deze ontvang je de foto reportage welke Joyce gemaakt heeft. Luc ik wil je bedanken voor de prettige manier van zaken doen, het geeft ons een heel goed gevoel. Het was voor ons een heel speciale dag welke we niet snel zullen vergeten

We hebben de volgende naam voor de kohaku bedacht, we zullen haar “Sa-Kami” noemen.
Sa= afkorting van Sakai (kweker van de vis)
Kami = verzamelnaam van verschillende goden en godinnen in Japan


Goede naam Stephan. Ik hoop dat je er nog veel plezier aan mag beleven.


Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

Jammer dat ik er op het laatste moment niet bij kon zijn, maar het ziet er allmaal prima uit. Veel succes met jullie prachtige Sakai. Draait de bakki nu?

rini on 29/07/2008 00:24

Hey Rini,

Geen probleem we spreken elkaar absoluut een volgende keer. Op de foto is het niet helemaal goed te zien maar de bakki draait (nu ongeveer 3 weken).

Gisteren ben ik ook begonnen met PIP. Dit samen met Refresh ben ik behoorlijk goed op weg om een goede waterkwaliteit te realiseren voor de koi.

Momenteel heb ik de vijver afgedekt met platen om ervoor te zorgen dat Sa-Kami de vijver niet uit kan springen. dit is maar goed ook want ze springt toch wel met enige regelmaat.

Luc, Rini en Ben nogmaals bedankt voor onze prachtige aankoop bij Interkoi.

Groetjes Stephan

zoals je kunt zien moet de aankleding rondom de vijver nog uitgevoerd worden. maar wat het belangrijkste is is dat de vijver nu draait zoals ik dit graag wilde.

Stephan on 29/07/2008 08:39

Heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst en zorg er maar goed voor!
mvg
Ton

Ton on 29/07/2008 16:22

Zullen we absoluut doen Ton. Ze moet nog even wennen maar we gaan ervan uit dat dit helemaal goed gaat komen. dedankt voor je reactie

groeten Stephan

Stephan on 29/07/2008 22:47

Stephan en Joyce,

Veel succes met “Sa-Kami” leuk dat er een site is. En dat iedereen mee kan kijken.

Ronald

Ronald Tool on 11/08/2008 10:14

Stephan en Joyce,

Als ik het allemaal zo eens bekijk ben ik blij niet de enige persoon op aard te zijn met een zekere vorm van gekte....

Veel plezier van/met/voor Sa-kami!!!

Peter

Peter on 11/08/2008 12:14