Ton en zijn vijver.

Ton en zijn vijver.Ton is een echter koiliefhebber in hart en nieren. De eerste keer dat ik Ton ontmoette moet zowat 2 jaar geleden zijn toen het idee in mijn hoofd aan het rijpen was om iets met koi te doen.

Ik herinner me nog dat Ton toen een shiro utsuri van Momotaro aankocht. Ondertussen is er al veel water door de zee gespoeld, en is het idee dat ik toen had, is reeds serieus tot stand gekomen. Wel moet ik toegeven dat Rini en ik nog volop met nieuwe plannen in ons hoofd rondlopen. Ik kan hier voorlopig echter niets over zeggen, want ik weet nog niet of de mogelijke nieuwe ideeen ook tot stand kunnen gebracht worden. Eind van dit jaar weten we in ieder geval meer.

Zelf konden wij niet aanwezig zijn bij Ton, omdat ik juist terug was van enkele dagen aan de zee. De "honneurs" werden nu echter waargenomen door Ben, Rini, Ans en Frans. Het schijnt een heel geslaagde namiddag te zijn geweest met een flink verzorgde barbeque en een aangename babbel. Spijtig dat we niet meer vissen op de foto's te zien krijgen, want Ton heeft inmiddels een heleboel prachtige koi rondzwemmen.

Nog even vermelden dat we ook niet zullen aantreden in Arcen, maar volgend jaar doen we zeker mee, dat is beloofd. Er zullen wel meerdere vissen van Interkoi te zien zijn, die door goede klanten van ons gepresenteerd zullen worden. Hopelijk ontvangen we hier foto's en informatie van.

Meer afbeeldingen

Reacties

10 reacties tot nog toe

Ton

een hele mooie vijver zeg. en ik zie dat je de bakki van interkoi ook hebt draaien.

Luc en Rini ben benieuwd naar jullie nieuwe plannen

groeten

Stephan

Stephan on 14/08/2008 17:23

Arme Cas...... :-) Denk dat de vissen camera schuw zijn Luc... Was jammer dat jullie er niet waren maar uitnodiging blijft staan hoor! Je belt of mailt maar.
Enne: Hoe groot Ben? En zo te zien wel zwaar ook ;-)

Ton on 14/08/2008 17:33

Netjes Ton erg mooie vijver en ik zie in het tuinhuisje een quarantaine gelegenheid alles mooi bij elkaar ,zo hoort het.

willem on 14/08/2008 17:57

Was inderdaad een prachtige dag, heerlijk weertje en geweldige mensen om de dag mee door te brengen.
Cas wou het plantenfilter al graven voor Ton, maar hij begon aan de verkeerde kant.
foto 2
Frans , Ton heeft binnen ook gewoon een wc hoor :-)

Riny D on 14/08/2008 19:15

Hai Willem, nee hoor in tuinhuisje niet, die zit in de garage. Wat je in het tuinhuisje ziet is het meerkamerfilter en de UB...
mvg
Ton

Ton on 14/08/2008 20:22

Ton .van alles wat ik gezien heb van jou vijver en filter kan ik maar een ding zeggen .super .zo hoort het alles aanwezig om prachtige koi gezond groot te brengen .
en inderdaad we zijn vergeten foto,s van je koi te maken want deze zien er prachtig uit .je kunt goed zien dat je al weer een aantal jaartjes aan het vijveren bent'.
maar ik denk dat het met de foto,s wel goed komt als Luc een keer geweest is .
dan heb je meteen goede foto,s die je koi verdienen .
want goede foto,s maken is niet makkelijk .
tevens bedankt voor een mooie middag en de bbq .

Ben Doorakkers on 14/08/2008 20:56

Toppie vijver Ton! En ik zie dat de bakki lekker draait. Cas is uit het goede hout gesneden! Niks lekkerder dan een smoske. Behalve de friet en stoof van Luc en Raymonda dan..

rini on 14/08/2008 21:12

Ziet er geweldig uit Ton. Kun je vertellen hoeveel kub je vijver is?
Ben blij dat ik Luc en Rini afgelopen jaar heb kunnen overtuigen dat de bakki showers goed zouden zijn,zo wordt het een echte INTERKOI SHOWER.

willem on 17/08/2008 18:38

Hai Willem, is 50 kuub. En er zwemmen ook nog steeds 2 vissen in die ik bij je heb gekocht toen je nog gewoon smid was :-)
mvg
Ton

Ton on 18/08/2008 15:51

Hai, mag ik volgende keer ook op de BBQ komen? haha......Ziet er allemaal nog weer beter uit als toen ik wegging, goed gedaan knul!
Brasa van je bakra-lady

Diny on 18/08/2008 17:58