Ton en zijn vijver

Ton en zijn vijver

Ton is een echter koiliefhebber in hart en nieren. De eerste keer dat ik Ton ontmoette moet zowat 2 jaar geleden zijn toen het idee in mijn hoofd aan het rijpen was om iets met koi te doen.

Ik herinner me nog dat Ton toen een shiro utsuri van Momotaro aankocht. Ondertussen is er al veel water door de zee gespoeld, en is het idee dat ik toen had, is reeds serieus tot stand gekomen. Wel moet ik toegeven dat Rini en ik nog volop met nieuwe plannen in ons hoofd rondlopen. Ik kan hier voorlopig echter niets over zeggen, want ik weet nog niet of de mogelijke nieuwe ideeen ook tot stand kunnen gebracht worden. Eind van dit jaar weten we in ieder geval meer.

Zelf konden wij niet aanwezig zijn bij Ton, omdat ik juist terug was van enkele dagen aan de zee. De "honneurs" werden nu echter waargenomen door Ben, Rini, Ans en Frans. Het schijnt een heel geslaagde namiddag te zijn geweest met een flink verzorgde barbeque en een aangename babbel. Spijtig dat we niet meer vissen op de foto's te zien krijgen, want Ton heeft inmiddels een heleboel prachtige koi rondzwemmen.

Nog even vermelden dat we ook niet zullen aantreden in Arcen, maar volgend jaar doen we zeker mee, dat is beloofd. Er zullen wel meerdere vissen van Interkoi te zien zijn, die door goede klanten van ons gepresenteerd zullen worden. Hopelijk ontvangen we hier foto's en informatie van.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml