Van verrassingen gesproken

Van verrassingen gesproken

Het mooie aan het wegbrengen van koi is de kennismaking met klanten en de manier waarop ze het koigebeuren beleven, alsook het soort vijver dat ze hebben aangelegd.

Theo en Frans kwamen eerder toevallig bij Interkoi terecht. Op een bepaald ogenblik wou Theo een koi kopen, toen hij me vroeg of deze koi zo groot zou worden als een jumbo van 80 cm. Hierop heb ik kortweg "neen" geantwoord, en blijkbaar heeft dat Theo tot nadenken gestemd. Dat wij een verkoop lieten schieten om goede informatie door te geven, was voor hun ongewoon.

Samen met Ben en Rini hebben wij dan trachten duidelijk te maken wat onze zienswijze is en hoe wij met het verkopen van koi begaan zijn. Duidelijkheid en goede informatie is hierbij voor ons van wezenlijk belang, inclusief de tijd die wij er graag insteken om onze standpunten en onze kennis aan de mensen duidelijk te maken. Hierbij willen wij niet zeggen dat we de kennis in pacht hebben, maar onze koikennis begint toch goede vormen aan te nemen.

"Wij komen erop terug", zeiden Theo en Frans, en inderdaad na 2 weken verschenen ze terug op het toneel, met het verzoek om even bij hun langs te komen om hun vijvers te bekijken en eventueel raad te geven. Gelukkig was dit op enkele kleine punten na niet nodig, want beide vijvers, zowel van Theo als van Frans waren perfect in orde. Velen zouden hier jaloers op zijn.

Ze hadden wel te kennen gegeven dat ze wilden overstappen naar hogere kwaliteitskoi, en ze stonden volledig open voor onze raadgevingen. Deze zijn in feite altijd dezelfde: niet te veel koi met als basis go sanke en als het enigszins kan van hoge kwaliteit, en als het aan Rini ligt niet onder de 80 cm. :) Standpunten werden ingenomen en beslissingen genomen, zodat we blij zijn om 2 nieuwe klanten te verwelkomen.

De eerste vijver op de fotoreportage is deze van Theo en heeft een inhoud van 25 m³. Dat we goed ontvangen werden bewijst de lekkere vlaai en de heerlijke koffie. De tweede vijver is deze van Frans, die nog volop aan het verbouwen is, maar dat het mooi wordt, daar hoef je niet aan te twijfelen. Deze vijver is ­± 60 m³ en enkele jumbo koi zouden hier zeker niet in misstaan. Let vooral op de originele manier van de zetel entourage, een discotheek waardig...

Rini en ik vinden het geweldig om zo ontvangen te worden, maar vooral het feit dat ze ons het vertrouwen geven om goede en degelijke koi te selecteren sterkt ons in onze filosofie en onze doelstelling.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml