Vlakbij en toch nooit geweest...

Vlakbij en toch nooit geweest...Luc, je moet eens komen kijken als je tijd hebt. Meerdere malen vroeg Paul mij dit, maar ja, ik kan natuurlijk niet overal zijn.

Gisteren was het een geschikt moment om er naartoe te rijden, want Paul had de beloftevolle showa aangekocht die onlangs op de site stond onder waag je kans. Ver was het niet, slechts een 6-tal km. van mij vandaan, bijna mijn dichtstbijzijnde klant.

Ik was aardig verrast om deze vijver te zien. Met een lengte van 14,50 m. en een gemiddelde breedte van ± 4 m. gaf deze vijver mij onmiddellijk een goed gevoel. Het water was heerlijk groen zonder storend te zijn, want je zag de koi goed zwemmen. Deze waren ontzettend levendig en een lust om te bekijken. Zo zou iedere vijver eruit moeten zien. Ik herkende natuurlijk onmiddellijk enkele koi van mij. Altijd plezierig om terug te zien.

Bovendien zijn Paul en broer Frank met een nieuw bedrijfje begonnen, en zoiets juich ik altijd graag toe. Hun bedrijfje heet TOPOUT, en is vooral gespecialiseerd in de import van bijzonder mooie omheiningen. Deze zijn vrij exclusief volgens Paul, en worden bijna alleen door hun geïmporteerd en verkocht via groothandels in gans het land. Zelf kon ik het niet laten om er een mooi salon bij te bestellen, niet eentje, maar wel 2 samen met een tafel en 6 stoelen voor mijn zoon. Normaal was deze zetel voor Rini bestemd, zodat hij kon relaxen tijdens zijn werk s’zaterdags, maar mijn Spaanse schoondochter keek zo verliefd naar het salon, dat ik het graag aan haar heb gegeven….sorry Rini.

Ik heb de meubels gezien en gekeurd, en je mag er zeker van zijn dat het kwalitatief goed in elkaar zit. Toch een idee om eens hun website eens te bezoeken. Vooral de omheiningen geven een geweldige indruk. Bekijk de bijgevoegde foto’s goed, en Paul heeft me beloofd dat je speciale prijzen krijgt als je zegt dat je via de website van Interkoi in contact gekomen bent met hun.

Ik steun graag beginnende zelfstandigen, want ik weet hoe moeilijk het is om een nieuw bedrijfje in deze tijd uit de grond te stampen. Succes in ieder geval jongens.

Wat betreft de koi, moet ik zeggen dat de eerste foto een genot is om naar te kijken. De koi kijkt als het ware naar zijn nieuw verblijf op de achtergrond, mooi om te zien, goede foto Luc.... Zelf ben ik zeer benieuwd naar de ontwikkeling van deze showa in deze vijver, en wil hem binnen enkele maanden zeker terugzien.

Paul wou de showa zelf in de vijver zetten, en zo gezegd zo gedaan. Ze had niet veel tijd nodig om zich thuis te voelen, en ik moet zeggen dat ik er een heel goed gevoel aan overhou. Alles was zelfgemaakt, tot zelfs de bakkishower, maar alles functioneerde zoals het moest. Zalig zo een vijver in je tuin…

Dit filmpje van de tuin geeft een goede sfeer van de vijver en van de produkten van hun bedrijfje

Meer afbeeldingen

Links

Reacties

4 reacties tot nog toe

Lekker kleurtje, dat water, Paul.
Dus dat was die bank die ik nu moet missen.

rini on 09/07/2010 20:58

Hahahaha, heb je weer wat gemist Rini.

John on 10/07/2010 09:53

Hey Rini je mag altijd even in de mijne komen uitrusten ;-)

Fantastich materiaal is het. Zit ongelooflijk comfortabel, als je op zoek bent naar een nieuw terras zou ik hen zeker even contacteren!!

Chapeau TOPOUT

Vince on 10/07/2010 10:11

Zeer mooie reportage Luc.
De showa zwemt al vrolijk rond

Paul on 10/07/2010 10:43