Oldskool

Oldskool

Het is misschien nog eens de moeite om oude reuzen te laten zien die ooit bij Interkoi zijn gepasseerd.

Soms moet ik er zelf af en toe bij zuchten als ik al die geweldenaars zie paraderen en dan komt er toch een minzaam gevoel van blijdschap naar boven.

Nu begrijp ik wat nostalgia wil zeggen, en gelukkig kan ik heel dikwijls terugblikken op een lange geschiedenis van interessante koi die ooit de revue passeerden.

Het mooie is dat er nog veel van in leven zijn. Hope bijvoorbeeld zwemt nog bijzonder goed rond, en van sommigen weet ik helaas niet meer wat er mee gebeurd is.

Veel woorden kan ik er niet aan vuilmaken, maar een filmpje van bijna 12 minuten zegt voldoende. Het was in de tijd dat we nog namen gaven aan de koi. Dat is nu meestal voorbij, want je kan geen namen blijven verzinnen.

Af en toe geef ik een koi nog wel eens een naam in extreme gevallen, maar de tijd van klinkende namen is helaas voorbij...Caligula, Sandakan, Shiba Zakura, Virgin, Calypso, Bessie Turf, Hope, Domino, Clarissa, Wakana, en ga zo maar door...

Velen van jullie zullen zich deze koi nog herinneren, de nieuwelingen helaas niet meer. We spreken nu over de jaren 2009-2010. Kijk en geniet ervan…

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml