Nieuws: Ophalen van koi

14 stuks gingen naar huis.

› 20 October 2019 - Lees meer

14 stuks gingen naar huis.Alarm....het wordt een lege bedoening hier in Arendonk. Er zijn niet veel koi meer te bezichtigen. Als ik alles bij elkaar tel, geloof ik niet dat ik nog 50 koi heb rondzwemmen en weet je wat ? Ze zijn best nog van goede kwaliteit.

Lees meer over 14 stuks gingen naar huis.

Dit spinnejte werd verkozen.

› 05 October 2019 - Lees meer

Dit spinnejte werd verkozen.Zou je dit spinnetje van 21 cm dat relatief klein, maar zeer prijzig was durven aankopen op de veiling van Momotaro ?

Lees meer over Dit spinnejte werd verkozen.

Meerdere koi gingen naar huis.

› 02 October 2019 - Lees meer

Meerdere koi gingen naar huis.Zaterdag was een te drukke dag om alles te vertellen, daarom dat ik ook niet alles in het nieuwsitem liet zien, maar een aantal koi gingen ook naar huis die in de opgroei hadden gezeten.

Lees meer over Meerdere koi gingen naar huis.

De mannen van de Vlaanders op bezoek.

› 01 October 2019 - Lees meer

De mannen van de Vlaanders op bezoek.Ondertussen gaan de koi gelukkig ook nog naar hun nieuwe eigenaar. Stefaan moest wel 2 uur rijden om een tancho op te halen, maar dat kon de pret niet derven.

Lees meer over De mannen van de Vlaanders op bezoek.

De eersten gaan naar huis.

› 24 September 2019 - Lees meer

 De eersten gaan naar huis.Er wordt tot hiertoe goed gehoor gegeven aan mijn verzoek om de koi uit de opgroei op te komen halen.

Lees meer over De eersten gaan naar huis.

Het ophalen blijft doorgaan.

› 04 September 2019 - Lees meer

 Het ophalen blijft doorgaan.Langs één kant gelukkig, langs de andere kant doet het je natuurlijk wel iets. Je hebt lang voor de koi gezorgd en dat schept een bepaalde band.

Lees meer over Het ophalen blijft doorgaan.

Joepie, een showa en een kohaku gaan naar huis.

› 31 July 2019 - Lees meer

 Joepie, een showa en een kohaku gaan naar huis.Maar vooraleer ik jullie de filmpjes laat zien van de koi die naar huis gaan, toch nog even wat extra informatie over koi die we gisteren gebowld hebben.

Lees meer over Joepie, een showa en een kohaku gaan naar huis.

Dankbare klanten.

› 08 July 2019 - Lees meer

 Dankbare klanten.Ik mag me ontzettend gelukkig prijzen omdat ik een hele resem dankbare klanten heb, waar ik heel erkentelijk voor ben.

Lees meer over Dankbare klanten.

Een gezonde aderlating.

› 06 July 2019 - Lees meer

Een gezonde aderlating.Er moesten 6 serieuze nisai naar Duitsland vertrekken. Laat op het jaar, maar omstandigheden vereisen soms toegevingen die je moet accepteren.

Lees meer over Een gezonde aderlating.

De klassebakken.

› 29 June 2019 - Lees meer

De klassebakken.Je kan ze moeilijk anders omschrijven dan klassebakken, de 2 kohaku van Momotaro die gisteren naar huis gingen. De ene nisai, de andere sansai, maar beiden met een uitgesproken opvallendheid die de kohaku eer aandoen.

Lees meer over De klassebakken.