Nieuws: Ophalen van koi

Masami was haar naam.

› 12 June 2019 - Lees meer

  Masami was haar naam.Er was eens….lang geleden een sanke die de koiwereld van één iemand op zijn grondvesten deed daveren. Haar naam was Masami of beloftevolle schoonheid.

Lees meer over Masami was haar naam.

Een prachtige koi, een prachtige vrouw.

› 11 June 2019 - Lees meer

Een prachtige koi, een prachtige vrouw.Ze mag ook wel eens op de foto, de kracht achter de man, mijn vrouw, en ze mag er nog goed zijn op haar 65ste jaargang.

Lees meer over Een prachtige koi, een prachtige vrouw.

Mijn vriend Edgar.

› 23 May 2019 - Lees meer

Mijn vriend Edgar.Naar jaarlijkse gewoonte komt Edgar zijn koi ophalen die hij vorig jaar heeft aangekocht. Edgar is 82 jaar en trotseert meer dan 400 km om even op bezoek te komen.

Lees meer over Mijn vriend Edgar.

Luca en zijn tancho witje.

› 23 April 2019 - Lees meer

Luca en zijn tancho witje.Luca kwam zijn tancho ophalen die hij na veel zeuren had gekregen van zijn ouders…nu ben ik wel vergeten de tancho te filmen volgens mij want ik heb er geen filmpje van.

Lees meer over Luca en zijn tancho witje.

Twee van mijn oudste bewoners.

› 22 April 2019 - Lees meer

 Twee van mijn oudste bewoners.Respectievelijk gekocht in 2015 en 2016 zijn het mijn oudste bewoners die gisteren de deur zijn uitgegaan.

Lees meer over Twee van mijn oudste bewoners.

Een aantal koi gaat weer naar huis.

› 08 April 2019 - Lees meer

Een aantal koi gaat weer naar huis.Het was een dagje heerlijk weer. Dat schept plots een heel ander gevoel en de drang naar koi behaalt de overhand, dat voel je, dat ervaar je.

Lees meer over Een aantal koi gaat weer naar huis.

Een trio gaat naar huis.

› 30 November 2018 - Lees meer

Een trio gaat naar huis.Er gingen gisteren 3 geweldige vissen naar hun nieuwe thuis, waaronder ook het veelbesproken nummerke 3.

Lees meer over Een trio gaat naar huis.

Een chagoi van 92 cm gaat naar Duitsland.

› 03 November 2018 - Lees meer

Een chagoi van 92 cm gaat naar Duitsland.Jawel, 92 cm niet niks als je dat moet inpakken. Bovendien stond er nog een lange reis voor de boeg voor deze mastodont, want zij vertrok richting Stuttgart.

Lees meer over Een chagoi van 92 cm gaat naar Duitsland.

Bijna de laatste van 2017.

› 27 October 2018 - Lees meer

Bijna de laatste van 2017.Nog eentje te gaan, een kohaku van Matsue, en dan zijn alle koi van 2017 en 2018 die verkocht werden naar hun nieuwe thuis.

Lees meer over Bijna de laatste van 2017.

Wat een schijtlaarzen.

› 07 July 2018 - Lees meer

Wat een schijtlaarzen.Zelfs al had Brazilië gewonnen, dan waren de prijzen nog niet te hoog voor het aanbod dat ik gisteren deed voor de aangeboden koi. Wat een schijtlaarzen…

Lees meer over Wat een schijtlaarzen.