Nieuws: Ophalen van koi

Een aantal koi gaat weer naar huis.

› 08 April 2019 - Lees meer

Een aantal koi gaat weer naar huis.Het was een dagje heerlijk weer. Dat schept plots een heel ander gevoel en de drang naar koi behaalt de overhand, dat voel je, dat ervaar je.

Lees meer over Een aantal koi gaat weer naar huis.

Een trio gaat naar huis.

› 30 November 2018 - Lees meer

Een trio gaat naar huis.Er gingen gisteren 3 geweldige vissen naar hun nieuwe thuis, waaronder ook het veelbesproken nummerke 3.

Lees meer over Een trio gaat naar huis.

Een chagoi van 92 cm gaat naar Duitsland.

› 03 November 2018 - Lees meer

Een chagoi van 92 cm gaat naar Duitsland.Jawel, 92 cm niet niks als je dat moet inpakken. Bovendien stond er nog een lange reis voor de boeg voor deze mastodont, want zij vertrok richting Stuttgart.

Lees meer over Een chagoi van 92 cm gaat naar Duitsland.

Bijna de laatste van 2017.

› 27 October 2018 - Lees meer

Bijna de laatste van 2017.Nog eentje te gaan, een kohaku van Matsue, en dan zijn alle koi van 2017 en 2018 die verkocht werden naar hun nieuwe thuis.

Lees meer over Bijna de laatste van 2017.

Wat een schijtlaarzen.

› 07 July 2018 - Lees meer

Wat een schijtlaarzen.Zelfs al had Brazilië gewonnen, dan waren de prijzen nog niet te hoog voor het aanbod dat ik gisteren deed voor de aangeboden koi. Wat een schijtlaarzen…

Lees meer over Wat een schijtlaarzen.

Een kohaku van Dainichi.

› 05 July 2018 - Lees meer

Een kohaku van Dainichi.Het is een genoegen als aangename klanten de moeite doen om ver te rijden om hun koi te komen ophalen.

Lees meer over Een kohaku van Dainichi.

Weer eentje minder.

› 13 June 2018 - Lees meer

Weer eentje minder.Het ophalen van koi gaat gelukkig onverminderd door. Gisteren was het de beurt aan een showa van Ogata die in het vergeethoekje was geraakt.

Lees meer over Weer eentje minder.

Een schoon koppeltje.

› 05 June 2018 - Lees meer

Een schoon koppeltje.Het is altijd een eer als je na jarenlang zorgen voor een koi deze in uitstekende staat kan afleveren. De bijhorende stress is dan ook vlug vergeten.

Lees meer over Een schoon koppeltje.

Tweemaal Dainichi.

› 25 May 2018 - Lees meer

Tweemaal Dainichi.Gelukkig blijft de verkoop in de zomer stilaan doorgaan. De kortingen hebben gelukkig toch effect op de verkoop, ondanks het feit dat de zomer voor mij altijd de zwakste periode is.

Lees meer over Tweemaal Dainichi.

Het Tancho festijn.

› 21 May 2018 - Lees meer

Het Tancho festijn.De laatste reis kocht ik enkele tancho van Taniguchi en tancho sanke van Momotaro. Altijd goed om ze in je assortiment te hebben. Ze groeien als kool en zijn nu zowat ± 25 cm.

Lees meer over Het Tancho festijn.