Nieuws: Ophalen van koi

Joepie, een showa en een kohaku gaan naar huis.

› 31 July 2019 - Lees meer

 Joepie, een showa en een kohaku gaan naar huis.Maar vooraleer ik jullie de filmpjes laat zien van de koi die naar huis gaan, toch nog even wat extra informatie over koi die we gisteren gebowld hebben.

Lees meer over Joepie, een showa en een kohaku gaan naar huis.

Dankbare klanten.

› 08 July 2019 - Lees meer

 Dankbare klanten.Ik mag me ontzettend gelukkig prijzen omdat ik een hele resem dankbare klanten heb, waar ik heel erkentelijk voor ben.

Lees meer over Dankbare klanten.

Een gezonde aderlating.

› 06 July 2019 - Lees meer

Een gezonde aderlating.Er moesten 6 serieuze nisai naar Duitsland vertrekken. Laat op het jaar, maar omstandigheden vereisen soms toegevingen die je moet accepteren.

Lees meer over Een gezonde aderlating.

De klassebakken.

› 29 June 2019 - Lees meer

De klassebakken.Je kan ze moeilijk anders omschrijven dan klassebakken, de 2 kohaku van Momotaro die gisteren naar huis gingen. De ene nisai, de andere sansai, maar beiden met een uitgesproken opvallendheid die de kohaku eer aandoen.

Lees meer over De klassebakken.

Masami was haar naam.

› 12 June 2019 - Lees meer

  Masami was haar naam.Er was eens….lang geleden een sanke die de koiwereld van één iemand op zijn grondvesten deed daveren. Haar naam was Masami of beloftevolle schoonheid.

Lees meer over Masami was haar naam.

Een prachtige koi, een prachtige vrouw.

› 11 June 2019 - Lees meer

Een prachtige koi, een prachtige vrouw.Ze mag ook wel eens op de foto, de kracht achter de man, mijn vrouw, en ze mag er nog goed zijn op haar 65ste jaargang.

Lees meer over Een prachtige koi, een prachtige vrouw.

Mijn vriend Edgar.

› 23 May 2019 - Lees meer

Mijn vriend Edgar.Naar jaarlijkse gewoonte komt Edgar zijn koi ophalen die hij vorig jaar heeft aangekocht. Edgar is 82 jaar en trotseert meer dan 400 km om even op bezoek te komen.

Lees meer over Mijn vriend Edgar.

Luca en zijn tancho witje.

› 23 April 2019 - Lees meer

Luca en zijn tancho witje.Luca kwam zijn tancho ophalen die hij na veel zeuren had gekregen van zijn ouders…nu ben ik wel vergeten de tancho te filmen volgens mij want ik heb er geen filmpje van.

Lees meer over Luca en zijn tancho witje.

Twee van mijn oudste bewoners.

› 22 April 2019 - Lees meer

 Twee van mijn oudste bewoners.Respectievelijk gekocht in 2015 en 2016 zijn het mijn oudste bewoners die gisteren de deur zijn uitgegaan.

Lees meer over Twee van mijn oudste bewoners.

Een aantal koi gaat weer naar huis.

› 08 April 2019 - Lees meer

Een aantal koi gaat weer naar huis.Het was een dagje heerlijk weer. Dat schept plots een heel ander gevoel en de drang naar koi behaalt de overhand, dat voel je, dat ervaar je.

Lees meer over Een aantal koi gaat weer naar huis.