fantastisch mooie vijver zullen mogen vertoeven.

" /> fantastisch mooie vijver zullen mogen vertoeven.

" />
Een duo voor de toekomst

Een duo voor de toekomst

Het was trouwens een dubbel feest gisteren. Willy kwam zijn 2 koi ophalen die in zijn fantastisch mooie vijver zullen mogen vertoeven.

In mijn ogen één van de beste mannelijke kohaku die ik de laatste jaren heb gezien, was deze Hanatsuki sandan kohaku. Ook Ben was het met me eens, want die had mij de dag ervoor speciaal naar gevraagd.

Voor diegenen die hanatsuki niet begrijpen: Het is een rood patroon dat doorloopt tot aan de neus zonder de oogranden te raken., en sandan is uiteraard driestapper, maar dat weten de meesten wel.

Ik kocht deze koi aan in november vorig jaar, en was er bijzonder mee in mijn nopjes. Nu gaat hij naar een goede plaats wat me nog veel gelukkiger maakt.

Samen met deze kohaku, vertrok ook de yondan sanke van Momotaro naar dezelfde bestemming. Soms begrijp je niet waarom bepaalde koi niet eerder verkocht werden, en dat is er zo eentje van. Ik kocht haar aan tijdens de veiling van Momotaro in oktober vorig jaar. Zij behoorde tot de opensales koi die aangeboden werden, en niet tot de veilingkoi. In mijn ogen was ze beter dan sommige veilingkoi en dat is ook de reden waarom ik er altijd aanwezig ben.

Ze heeft maanden bijna ongezien rondgezwommen, en slechts sporadisch vroeg er iemand naar deze nobele onbekende. Het waren dan toch steeds de kenners die erachter vroegen. Uiteindelijk ben ik blij dat ik ze niet verkocht had, want nu kan ze bij Willy in de vijver, en dat is een extra beloning voor deze beloftevolle sanke.

Een update binnen een tweetal jaar mag zeker niet ontbreken.

Er waren gisteren 655 unieke bezoekers

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml