Enschede, zo ver weg en toch zo dicht bij

Enschede, zo ver weg en toch zo dicht bij

Vandaag was het de beurt aan de Matsue Kohaku die verleden jaar door Ben is uitgekozen als de beste uit de serie van Matsue.

Nu 1 jaar later, is ze klaar om Arendonk te verlaten en dit keer nog eens richting Enschede. Deze streek schijnt een magisch aantrekkingspunt te zijn voor de interkoi vissen. Thijs kocht deze kohaku reeds verleden jaar, en na 5/6 maanden in onze opvangbakken tijdens de winter te hebben vertoefd, zal ze verheugd zijn om nog eens in een normale habitat te verblijven met hopelijk veel zon en algen. Ik heb haar niet gemeten, maar als ik zeg 48 cm, dan zal ik er niet ver naast zijn. Vooral het hoofd van deze kohaku, dat veel aan Sensuke doet denken heeft een zeer charmante uitstraling. De oogjes kijken je verrukkelijk aan, je zou er zo verliefd op worden. Het beni was nog heel egaal en nog zeker niet te rood. (gelukkig maar).

Ik hoop dat Thijs ondertussen behouden is thuisgekomen en ze haar plaats reeds veroverd heeft in haar vijver. Het bijgevoegde filmpje zal je zeker bekoren: klik hier om van deze matsue kohaku te genieten.. Mijn gevoel zegt mij dat ze een fijn tehuis heeft gevonden. Als je eens tijd hebt Thijs, moet je me maar eens een paar foto's opsturen van haar nieuwe omgeving.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml