Johan kwam zijn koi ophalen

Johan kwam zijn koi ophalen

Wat kunnen we op dit ogenblik nog meer verlangen voor onze koi. Laten we hopen dat dit luxe weer nog een maandje duurt.

Le moment suprème

Het is dan ook een gezonde tijd om de koi op te halen en voor te bereiden voor de winter. Ze zijn gezond, de parasieten hebben weinig of geen vat meer op de koi, ze zijn sterk en gewapend.

Deze 3 koi vallen reeds lang onder mijn verantwoordelijkheid. De kohaku van Marudo is hier aangekomen verleden jaar, aangekocht door Johan, en ondertussen begeleid door Interkoi tot wat de koi nu is.

De kohaku van Yamatoya komt nog uit Ben's bakske en was ocharme 20 cm bij aankoop. Nu een jaar later is hij 50 cm en blakend van gezondheid.

De takigawa komt uit de 49 reeks van Takigawa van begin dit jaar, en is uitgegroeid tot 50 cm zabberplezier.

Het moet een groots moment zijn om deze koi na meer dan een jaar geleden aangekocht te hebben, nu te komen ophalen. Le moment suprème, noemen ze dat...

Ik ben blij dat er weeral wat verantwoordelijkheid van mijn schouders is gegleden, want hier moet toch nog eens over gediscussieerd worden.

Waar en wanneer begint en eindigt de verantwoordelijkheid van je koidealer ? Wat zijn de omstandigheden en voorwaarden ? Ik ben eens benieuwd wat jullie hiervan vinden.

Als het over koi gaat die 100 of 200 euro kosten, vind ik het zelf geen probleem, die vervang je gewoon en de zaak is opgelost, dat zijn verwaarloosbare problemen, maar dat soort koi heb ik in principe niet. Graag jullie bescheiden mening.

Meer afbeeldingen

Johan kwam zijn koi ophalen: afbeelding 1
Johan kwam zijn koi ophalen: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml