Originaliteit troef

Originaliteit troef

Joost verraste me vandaag letterlijk met een taart waar zijn koi in werd verwerkt. En buiten het feit dat ze fraai was gemaakt, was ze nog van lekker ook.

De koi op de taart was ook de koi die Joost kwam ophalen. Dit was nog een koi van oktober 2007. Na anderhalf jaar werd het stilaan tijd om naar huis te gaan. De kohaku was nog een kohaku uit de serie van begin vorig jaar toen ik een 20-tal tosai van Yamatoya aangeboden had. Die waren 15-20 cm in die tijd. Ik heb de koi niet gemeten, maar op het oog geschat zou deze nu toch een 33-35 cm zijn.

Wist je dat het water op dit moment buiten slechts 15° is ? Het wordt hoog tijd dat het naar de 18-19° gaat, zoveel verlangen wij toch niet , of wel ? Ik hoop in ieder geval dat er snel beterschap is, want na de slechte en lange winter, doet het kwakkelende voorjaar er zeker geen goed aan.

Morgen gaan we rustig alle nieuwe tosai bekijken, meten en beoordelen. De extra foto's heb ik er bijgedaan voor Noëlle, Jeroen en Danny, zij weten wel waarom. Is die Hera toch een surfplank niet ?

Nog even melden dat de loterij is vastgelopen en als er tegen dinsdagavond niet voldoende loten verkocht zijn, zal de loterij geannuleerd worden.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml