Soms is de keuze moeilijk

Soms is de keuze moeilijk

Toch zeker als men enkele mooie sanke naast elkaar in de bowl zet.

John had verleden jaar een showa gekocht die goed ontwikkelt was, en inderdaad, toen hij het filmpje liet zien, begreep je wat hij bedoelde. Altijd leuk als je goede resultaten ziet....

Hij had zijn zinnen nu gezet op een sanke, en in de eerste plaats op de sanke die ik van de week gebowld had, namelijk de momotaro sanke.

Toen John echter een sanke zag uit dezelfde serie, en ik er tenslotte nog een sanke van Kanno bijzette, werd het iets moeilijker. Blijkbaar speelt de grootte toch een belangrijke faktor, want tenslotte werd het de sanke met het grootste groeipotentieel gekozen. Hier zie je alle gebowlde koi, en de laatst overgebleven sanke van Momotaro is het geworden.

Het klassieke patroon, de goede huidkwaliteit en de lengte van 44 cm als tosai deed John besluiten om deze sanke te nemen. Ik geloof echter niet dat de andere minder mooi waren, ik kan er nog menigeen blij mee maken.

Het is vakantie, en dat merk je eraan. Het is echter een goede gelegenheid om de ladder te nemen en een klein filmpje te maken van boven. Gelukkig kan ik er zelf nog altijd van genieten. Vooral dit jaar geeft me veel voldoening...

Meer afbeeldingen

Soms is de keuze moeilijk: afbeelding 1
Soms is de keuze moeilijk: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml