Nieuws: Shows Algemeen

Arcen 2019 is voorbij.

› 19 August 2019 - Lees meer

  Arcen 2019 is voorbij.Ik moet zeggen dat het een heerlijk weekend was, ik heb ervan genoten. Het weer was niet denderend maar goed op de juiste momenten en het bezoekersaantal mocht er zeker zijn.

Lees meer over Arcen 2019 is voorbij.

Heb ik het nu weer geflikt.

› 18 August 2019 - Lees meer

  Heb ik het nu weer geflikt.Jawel hoor, want na het ontvangen van de informatie over mijn prijzen, moest ik toch weer opgelucht en voldaan glimlachen. Ik heb hem weer te pakken de aartsmoeilijke prijs voor de zoveelste maal...

Lees meer over Heb ik het nu weer geflikt.

Arcen dag 2.

› 17 August 2019 - Lees meer

 Arcen dag 2.Vandaag werden de meeste prijzen al toegekend. Helaas heb ik niemand gevonden of heeft er niemand informatie doorgestuurd over de resultaten van mij vat.

Lees meer over Arcen dag 2.

Het mekka van de koishow, Arcen.

› 16 August 2019 - Lees meer

Het mekka van de koishow, Arcen.Het was of de duivel er mee speelde. Regen, regen en nog eens regen. Niets is er erger dan regen als je de koi moet inpakken, vooral als je de vijvers buiten hebt.

Lees meer over Het mekka van de koishow, Arcen.

De Show is over.

› 24 June 2019 - Lees meer

 De Show is over.Het doek is gevallen, we zijn terug thuis en de koi zijn tevreden dat ze weer hun rust hebben teruggevonden in een speciaal voor hen geprepareerde vijver.

Lees meer over De Show is over.

Je krijgt wat je verdient.

› 22 June 2019 - Lees meer

Je krijgt wat je verdient.Meer kan je er niet over zeggen, het is een waarheid als een koe. Ik had gehoopt om de tategoi prijs weer eens te winnen, want dat vinden wij een bevestiging van datgene waar we voor werken, maar of je deze ook krijgt moet je altijd afwachten.

Lees meer over Je krijgt wat je verdient.

Het heeft zijn charme, geloof me.

› 21 June 2019 - Lees meer

Het heeft zijn charme, geloof me.Vandaag was het een zware dag om de koi naar de Belgian Koishow te brengen. In totaal 14 stuks, waarvan 11 voor mij, maar ook 3 stuks voor Fabio Ciotti van Fabio Koilab . Hij had vorig jaar 3 bijzonder goede nisai van Interkoi gekocht en die hebben wij zo goed mogelijk geprepareerd.

Lees meer over Het heeft zijn charme, geloof me.

Showtime, de BKS 2019

› 21 June 2019 - Lees meer

Showtime, de BKS 2019Een belangrijke dag meld zich aan. Het is vandaag laden, vertrekken naar Hasselt, de stand inrichten maar eerst en vooral de koi verlossen uit hun dozen.

Lees meer over Showtime, de BKS 2019

Euregio Koishow dag 2.

› 27 May 2019 - Lees meer

Euregio Koishow dag 2.Het is snel voorbij, wekenlang, misschien maandenlang voorbereiden, hard labeur enkele dagen vooraf, en in een wip en een hop is het voorbij…dit was de euregio koishow.

Lees meer over Euregio Koishow dag 2.

Grand Champion B.

› 26 May 2019 - Lees meer

Grand Champion B.Een memorabele prijs die het hart sneller doen kloppen. Ik was er zelf niet bij, maar kon op afstand toch genieten van de eer deze prijs in ontvangst te mogen nemen.

Lees meer over Grand Champion B.