Nieuws: Shows Algemeen

Euregio Koishow dag 2.

› 27 May 2019 - Lees meer

Euregio Koishow dag 2.Het is snel voorbij, wekenlang, misschien maandenlang voorbereiden, hard labeur enkele dagen vooraf, en in een wip en een hop is het voorbij…dit was de euregio koishow.

Lees meer over Euregio Koishow dag 2.

Grand Champion B.

› 26 May 2019 - Lees meer

Grand Champion B.Een memorabele prijs die het hart sneller doen kloppen. Ik was er zelf niet bij, maar kon op afstand toch genieten van de eer deze prijs in ontvangst te mogen nemen.

Lees meer over Grand Champion B.

Euregio koishow dag 1.

› 25 May 2019 - Lees meer

Euregio koishow dag 1.Het is weer zover, de Euregio koishow is aan de beurt en met goede moed vertrekken wij naar Oldenzaal.

Lees meer over Euregio koishow dag 1.

Euregio Koishow 2019

› 14 February 2019 - Lees meer

Euregio Koishow 2019De eerste zonnestralen hebben zich al laten zien, en zeg nu zelf, je gevoel veranderd onmiddellijk en de kriebels beginnen zich te manifesteren.

Lees meer over Euregio Koishow 2019

Jou koi in een show.

› 20 November 2018 - Lees meer

Jou koi in een show.Iedereen wil wel eens meedoen aan een show. Het probleem is natuurlijk altijd de logistiek, de rompslomp en de kosten die dit met zich meebrengt.

Lees meer over Jou koi in een show.

Een boom van een wedstrijd.

› 20 August 2018 - Lees meer

Een boom van een wedstrijd.Het leed is geleden, de strijd is voorbij, iedereen weer gelukkig en voldaan naar huis, op naar de volgende aflevering van Arcen.

Lees meer over Een boom van een wedstrijd.

Arcen dag 2.

› 19 August 2018 - Lees meer

Arcen dag 2.Er heerste een ontspannen sfeer op de show in Arcen. Er was een gezellige drukte, geen spanning en alle koi zwommen er ontspannen bij.

Lees meer over Arcen dag 2.

Een toffe vooruitgang.

› 18 August 2018 - Lees meer

Een toffe vooruitgang.Ik was gisteren zelf niet aanwezig op de show in Arcen, maar ik kreeg info doorgestuurd van Johnny en Bart.

Lees meer over Een toffe vooruitgang.

Arcen 2018 is een feit.

› 17 August 2018 - Lees meer

Arcen 2018 is een feit.Het moet ergens in de jaren 90 geweest zijn toen ik voor de eerste keer de show in Arcen volgde. Het was toen het grootste evenement in de koiwereld.

Lees meer over Arcen 2018 is een feit.

We zijn weer thuis.

› 25 June 2018 - Lees meer

We zijn weer thuis.Eerst en vooral wil ik mijn woorden van verleden jaar nu terugnemen, waarbij ik me ergerde over het laden en lossen van de koi en de benodigdheden van de stand.

Lees meer over We zijn weer thuis.