Arcen, here we come

Arcen, here we come

Ik heb er niet te veel ruchtbaarheid aan gegeven dit keer, ik dacht, laat ons wat bescheiden blijven....

Het is al een 2-tal jaar geleden dat we naar Arcen zijn geweest, maar morgen gaan we de koi wegbrengen. Ditmaal niet zoals we het andere jaren zouden doen, maar opgesplitst in een vat voor Interkoi en 2 vaten voor Martin.

Het was de wens van Martin om eens een show mee te doen met zijn koi die ondertussen toch goed zijn geëvolueerd. Om te weten welke koi ingezet worden zul je eventjes een filmpje van meer dan 10 minuten moeten bekijken, want daaruit wordt een selectie gemaakt.

Welke koi het zijn is min of meer zeker, maar 100% uitsluitsel zal Martin morgen zelf geven. Vermoedelijk zullen het de koi zijn die op de foto staan vermeld. Misschien dat hij in zijn onomstotelijk rijke woordenkeuze kan verklaren welke koi hij heeft uitverkoren en waarom hij deze heeft gekozen. Filmpje van de koi waaruit een keuze zal gemaakt worden.

De koi die Interkoi meeneemt staan min of meer vast, maar ik kan in laatste instantie nog veranderen. Volgende koi zitten in mijn hoofd:

De sanke van Yamamatsu

De goshiki van Takigawa

De koromo va Taniguchi

De ginrin showa van Yamamatsu

en ik twijfel nog of k deze kohaku van Dainichi mee zal nemen. Het is een tosai die eigenlijk nog niet voldoende is ontwikkeld, maar allles in haar mars heeft om een topkohaku te worden.

De koromo en de ginrin showa zijn eigenlijk verkocht, maar de nieuwe eigenaar wou ze graag laten meedoen aan de show. De koromo werd beste koromo in Rijswijk, en de ginrin showa heeft volgens mij nog geen show meegedaan. Moest je één of andere koi zien waarvan je denkt dat deze hoge ogen zal gooien in Arcen, mag je me altijd een mailtje sturen.

Duimen voor Interkoi, maar nog meer voor Martin.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml