Een fijne dag ter afsluiting

Een fijne dag ter afsluiting

De show van Hilvarenbeek is voorbij, en ditmaal gelukkig zonder regen.

Er waren veel interkoi fans aanwezig en dat doet natuurlijk deugd. Het was een gezellige dag en de bekers werden dankbaar in ontvangst genomen. Ik ben blij dat Interkoi het op 1 jaar tijd zo ver heeft kunnen brengen, want het is natuurlijk niet niks om eventjes supreme champion te worden. Veel is te danken aan mijn trouwe supportersclub, want ik geloof niet dat iemand zoveel support krijgt als Interkoi.

Shiba Zakura heeft zich van haar beste kant laten zien en heeft nog alles in eigen hand. Zij zal zeker nog van zich laten horen in de toekomst....

Ik wil toch ook wel even duidelijk maken aan alle mensen die dit lezen, en dit is heel belangrijk: Shiba Zakura heeft het volledig alleen gedaan tot wat ze nu is, geen kleurvoeders, geen verwarmde winters, nee, alles is puur natuur.

Denk hier maar eens goed over na, want een koi met deze middelen tot 85 cm laten opgroeien is een hele kunst. De kweker Yamatoya is een zeer integer man en verdient voor mij alle eer.

Alle informatie over Shiba Zakura, herkomst, afstamming etc...vind je hier

Op het einde van de prijsuitreiking kreeg Clarissa ook nog de beker van de vriendschap toegekend door Aoki San. Dit was een prettige verrassing en daar waren wij ontzettend blij mee.

Geniet van de foto's, ik heb nog even van de gelegenheid gebruik gemaakt om met mijn Spaanse schoondochter te poseren...en over mijn kleinkinderen hoef ik niets meer te vertellen. Het waren Sofia en Helena die dit jaar vertegenwoordigd waren....

Heel mooi vond ik het van Aoki San om zich eventjes te ontfermen over mijn kleindochter Sofia...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml