Euregio Koishow 2019

Euregio Koishow 2019

De eerste zonnestralen hebben zich al laten zien, en zeg nu zelf, je gevoel veranderd onmiddellijk en de kriebels beginnen zich te manifesteren.

Op 25 en 26 mei is het weer zover en gaat één van de mooiste koishows weer van start. Uiteraard ga ik meedoen aan de show.

De competitie is ieder jaar zwaarder en zwaarder geworden en de echte koikichi zetten hun beste beentje voor om de show te winnen.

Koiclub Nederland organiseert elk jaar de Euregio Koi Show. Tijdens onze show worden de mooiste Koi tentoongesteld, koi, die tot de top van Europa behoren. Bekijk even de prachtige infrastructuur

De deelnemers zijn hobbyisten en dealers,niet alleen uit Nederland, maar ook uit de rest van Europa. De Euregiokoishow is bovendien de eerste buitenshow in Europa en elk jaar kan je de mooiste koi van 20 cm tot meer dan 1 meter bewonderen op deze unieke toplocatie.

Tevens zijn vele producten met betrekking tot de koihobby aanwezig op deze show. De exposanten informeren je graag over de producten die ze tentoonstellen, ook bonsai en modeltuin zijn van de partij.

Het is een heel eind rijden van Arendonk, ongeveer 2 uur, maar dat heb ik er graag voor over, want deze show doe ik graag met hart en ziel.

De ontvangst is bijzonder goed, de infrastructuur perfect aangepast aan de mensen die meedoen, geen gesukkel of gevecht om de koi in een vat te plaatsen, alles loopt gesmeerd als een trein.

Tot 24 mei, want dan zal ik er al zijn....

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml