Ik weet het niet zeker...

Ik weet het niet zeker...

Het was vandaag een hectische dag.

Om 5.30 uur opgestaan, om 5.31 een smsje dat mijn 5de kleindochter, Alexandra is geboren. Ik naar Appeltern om te zien of alles onder controle is. Even gewacht op het toekennen van de grote prijzen, want dat wil je toch weten.

Ondertussen ben ik nog niet 100% zeker, maar als ik me niet vergis hebben we een geweldige score gehaald. Vergeef me als ik fout zit, maar voor zover ik weet hebben we een Supreme Champion, een Mayor champion en een Best Tategoi gescoord. Prijzen om eventjes U tegen te zeggen.

De Supreme Champion zou deze showa moeten zijn, ondertussen eigendom van Raymond D. Mayor Champion zou gaan naar the Indian Runner, eigendom van M., en als best Tategoi en pronkstuk van Interkoi zou Masami geworden zijn, de koi die we als tosai hebben aangekocht, en ook eigendom van Raymond D.

Er zijn nog meerdere grote prijzen gewonnen, maar daar ga ik in de loop van de week verder op in. Wat me op dit ogenblik het meest plezier doet, is dat we beloond worden voor datgene wat we prediken.

Indien de prijzen zo zijn zoals ik gehoord heb, dan mogen we met trots terugkijken op deze perfect georganiseerde show, die op dit ogenblik bezig is als één van de mooiste en grootste shows in Europa te worden.

Sta me toe dat ik niet te veel info geef over de prijzen en de show, en dat ik er in de loop van de week op terugkom. Ik ga ondertussen even verder genieten van mijn kleinkinderen en zal morgen de ganse dag terug in Appeltern zijn.

Vat 8-01

Vat 8-02

Vat 54-01

Vat 54-02

Vat 54-03

Meer afbeeldingen

Ik weet het niet zeker...: afbeelding 1
Ik weet het niet zeker...: afbeelding 2
Ik weet het niet zeker...: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml