Overzicht van de prijzen Hilvarenbeek

Overzicht van de prijzen Hilvarenbeek

Na de spannende koi-en vijverdagen zetten we alles nog eens rustig op een rij, en geven we een volledig overzicht van de gewonnen prijzen.

Naast de prijs van Supreme Champion, mogen we de andere koi natuurlijk niet vergeten, en daarom overlopen we eens rustig alle prijzen:

Kindai Showa Size 6 (65-75 cm)

Kweker Momotaro: Friendships Award Aoki San.

Deze kindai Showa is voor mij een zeer aangename showa waarbij de mannelijke uitstraling van de showa gecompenseerd wordt door het vrouwelijke van de kindai showa. Ik vind ze gewoon geweldig, de meeste mensen vallen echter op donkere showa's, en dat is toch zonde.

Kinginrin Kohaku size 5 (55-65 cm)

Kweker Momotaro: 1st in variety and size.

Deze ginrin kohaku werd als tosai aangekocht door Ben Doorakkers toen ze 32 cm was. Nu is de koi yonsai en meet hij om en bij de 64 cm, en dit voor een mannelijke koi. Deze koi werd door Ben grootgebracht volgens zijn eigen specifieke methode in een vijver van 15 m³ en werd alleen gevoerd met voer van Nedkoi (frostbites en probites). Ik denk dat het niet meer dan fair is om de beker dan ook te overhandigen aan Ben, die alle eer verdiend voor dit prachtig resultaat.

Kohaku size 7 (+75 cm)

Kweker: Takeda: first in Variety and Size.

Deze grande dame werd door mij verleden jaar gekocht voor Rini. Zij is met haar 89 cm een geweldige verschijning, en ik denk dat Clarissa ondertussen reeds bekend genoeg is voor het grote publiek en dat ze nog veel plezier zal beleven bij Rini.

Utsurimono 6 (+65-75 cm)

Kweker Tamauro: 1ste in Variety and Size

Deze shiro is ondertussen van eigenaar veranderd. Ton is de gelukkige eigenaar van dit prachtbeest, en als je Ton niet kent, surf dan even naar logilabel.nl.... Reklame maken voor je klanten kan nooit geen kwaad.

Showa size 4 (45-55 cm)

Kweker Momotaro: 2nd in Variety and Size.

Deze showa is pas 22 maanden jong en eigenlijk niet helemaal klaar voor de show. Toch laat je dit soort koi graag aan andere mensen zien. Deze showa heeft alles in huis om de traditie van de shiro showa bloedlijn verder te zetten. Dit wordt een echte grote dame.

Tancho size 2 (25-35 cm)

Kweker Momotaro: 2nd in Variety and Size.

Deze tancho showa heeft alle andere tancho's ver achter zich gelaten. Niet te versmaden deze 2de prijs en nog maar 10 maanden oud... maar zal binnenkort ook van eigenaar veranderen. Deze gaat naar regio Zwolle waar al meerdere van mijn tosai terechtgekomen zijn. De nieuwe eigenaars BJ en J, nickname Sofia trouwen ook dit jaar, dus dat kan helemaal niet meer stuk...

Koromo/Goshiki size 2

Kweker Momotaro: 2nd in Variety and Size.

Ook deze tancho goshiki verhuisd binnenkort naar het hoge noorden. Bernd Timmer houd zich al klaar om dit kampioentje in ontvangst te nemen. Proficiat Bernd.

Als eerste foto zul je het certificaat van de Koi-en Vijverdagen 2007 zien, maar daarna vind je de foto van de show met daarna de goede foto van de koi, zodat hij herkenbaar is.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml