Bouwwerf Interkoi

Bouwwerf InterkoiIk heb de forcing moeten voeren om de bakken gepolyesterd te krijgen, maar met de goede wil van peter en de amateuristische, maar wel effectieve overkapping, zijn de bakken eindelijk gepolyesterd.

De kleur is zoals de binnenbakken blauwig-grijs, een zachte kleur. Morgen gaan we de randstenen afwerken, volgende week maandag en dinsdag ga ik het hele boeltje opruimen, woensdag en donderdag wordt het filtergedeelte helemaal geinstalleerd, en ik denk dat we dan verweg klaar zijn met alles.

Ik moet eerlijk zeggen, dat het een moeilijke bevalling is geweest ditmaal. Niet enkel vanwege het zware werk, daar heb ik geen problemen mee, maar vanwege het weer dat echt niet meezat deze keer. En terwijl de tosai me de oren van de kop eten komt 4 mei stilaan dichterbij.

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

4 mei ben je alle ellende vergeten en begint het genieten! Zien er prachtig uit die bakken!
mvg
Ton

Ton on 18/04/2008 21:01

ziet er top uit. Jullie hebben echt je best gedaan. Vanaf nu alleen nog leuk werk. Word nog wel een uitdagin om het water op redelijk niveau te krijgen
Wat ik mij afvraag, jullie hebben een blauwgrijze toplaag en ik ga een zwarte laag aanbrengen. Heeft de kleur nou enig effekt op de koi of is dat gewoon persoonlijke smaak?

Nog 15 dagen 2 uur en 19 min.

Rody on 18/04/2008 21:42

Dag Rody, de blauwgrijze toplaag is uiteraard persoonlijke smaak. Als je vijver redelijk diep is, zoals de 2 eerste buitenbakken, dan kijk je soms in een diep zwart gat, en dat bevalt mij persoonlijk niet. Rini en ik geven beiden de voorkeur aan deze blauwgrijze kleur. Na verloop van tijd wordt deze ook donkerder door de aangroei van de alg.

luc on 19/04/2008 06:40