Dit is het resultaat.

Dit is het resultaat.Zoals geplanned zou ik mijn bakken gevuld hebben op woensdagavond.

De Rudy was toevallign aanwezig en hij heeft de eer gehad om het eerste water in de eerste bak te laten. Het is nu ongeveer 11 uur s'avonds en de eerste bak is reeds gevuld, de 2de bak is half vol. Morgenvroeg 5 -6 uur zullen alle bakken gevuld zijn met water.

Het was vandaag een drukke dag. De mannen van de warmtepomp kwamen hun installatie voltooien, Peter van deltafiltration kwam de laatste hand leggen aan de filterinstallatie en de bouwvakkers Mark en Theo moesten de boordstenen nog allemaal leggen, maar het resultaat mag er zijn denk ik.

De vijvers zullen nu nog ontsmet worden en vrijdagavond laat ik er enkele koi in om de vijvers op te starten. Mijn werk zit er weeral op, en ik ben er trots op. De finishing touch komt later nog, maar het belangrijkste is gedaan....

Ik heb een hele reeks foto's opgeladen omdat meerdere mensen vroegen naar foto's van het leidingwerk en dergelijke. Zo gauw als alles klaar is, zal ik toch een dag organiseren om alles rustig te komen bekijken als jullie dat wensen. Dat zal echter voor eind november, begin december zijn denk ik.

Indien er mensen interesse hebben om meer info te ontvangen over het systeem van de warmtepompen, dan mogen ze dit aan mij doorgeven. Het is een vrij complex systeem dat toch wat uitleg vraagt. Indien er genoeg interesse is, heeft flor mij beloofd dat hij gerust een dag aanwezig wil zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Meer afbeeldingen

Reacties

8 reacties tot nog toe

Erg mooi Luc en precies op tijd klaar goed gewerkt dat paarse kleurtje is dat voor de ontsmetting ? en dat van die open dag is een heel goed idee ben erg benieuwd naar het resultaat

groeten Willem.

Willem on 17/10/2007 23:14

knap werk luc men complimenten nu nog goed kiezen in japan en de zaak is geklonken maar daar twijfel ik niet aan groetjes

marco on 17/10/2007 23:22

In één woord FANTASTISCH, Luc!

Zet me toch aan het denken om de firma Delta bij mij thuis te late huishouden!!

Mark Julian Op 't Hoog on 17/10/2007 23:33

De kwaliteit druipt er vanaf. Proficiat Luc en aan heel het team.
Succes volgende week.

Willy on 18/10/2007 09:55

Proficiat Luc!
Jij kunt weeral met een gerust hart naar Japan vertrekken om ons bij jouw terugkeer te doen watertanden met je ongetwijfeld prachtige selectie.
Ik had het een half jaar geleden al beslist dat Peter volgend jaar mijn vijver mocht komen aanleggen en nu heeft hij zijn waarde aan de hand van bovenstaand werk nog eens bevestigd. En dan kan ik me EINDELIJK van die prachtige koi aanschaffen in plaats van ze enkel te bezichtigen!
Zelf zit ik al 3 weken in Florida. Hier zou ook ergens een behoorlijk grote koikwekerij moeten zijn met een heleboel mudponds, maar ik vrees dat ik er met vrouwlief en de kinderen niet naar toe zal kunnen gaan, anders zou ik je zeker wat foto's toesturen. Of hun kwaliteit die van Momotaro en Co benaderen valt te betwijfelen, maar ze hebben in elk geval al een streepje voor met het warme klimaat.

Bon, ik ga nog wat slapen...
Goede reis en tot volgend jaar!

Ronny

goede reis

Ronny on 18/10/2007 10:24

Hai Luc,
Ik ben gisteren nog even langs geweest bij je om de boel te bekijken en ik was zeker onder de indruk! Wat een pracht bakken! Nou Ronny ik denk dat je met de aanleg bij Peter idd helemaal goed zit!
mvg
Ton

Ton Janssens on 18/10/2007 11:04

Ik en onze zonen zijn weer reuze trots op onze Godfather het is hem weer gelukt!
Dikke proficiat en kus van mij.

Raymonda on 18/10/2007 11:34

Hallo,
Het ziet er allemaal schitterend uit. Het eindresultaat mag er wezen. Peter heeft bij mij ook een vijver aangelegd, maar wat hij nu geleverd heeft is fantatisch. Luc veel succes in Japan en we zien het resultaat wel.
Mvg
Ad

Ad Theunissen on 13/11/2007 10:24