Eerste ontwerp

Eerste ontwerpHet eerste ontwerp voor het nieuwe gedeelte is binnen. Iedereen mag er uiteraard zijn mening over geven.

dit ontwerp is van Roland. Zijn visie is als volgt:

Zoals ik al in mijn eerste mail heb gezegd, vind ik dat als je iets nieuws gaat maken, dat het wel in het geheel moet passen. Dat ziet er namelijk perfect uit. Dus zou ik daar gewoon mee verder gaan. Op de tekening zie je de twee rechtse bakken zoals bestaand en de linkse 6 bakken in dezelfde stijl als de bestaande bakken. Je zou er eens over na kunnen denken om als straks alles klaar is het geheel te overkappen.


Meer afbeeldingen

Reacties

7 reacties tot nog toe

Bedankt voor de opzet Roland. Het ziet er inderdaad goed uit. Ik zal het zeker in mijn achterhoofd meenemen. Bedankt in ieder geval.

luc on 28/11/2007 20:16

Eerlijke mening maar niet al te positief.

Ik vind deze indeling meer een quarataine afdeling.
Mag naar mijn idee wat meer durf hebben.
Filter plaatsing houd weinig loopruimte over of je zou het weer evenals je bestaande bakken moeten doen wat inhoud dat je weer een trap op moet dus een drempel. Op zich niet verkeerd maar als ik het goed begrepen heb wil je presenteren. Je bestaande bakken zijn super maar niet als presentatie (te diep).

Je wilt maar vijf bakken dus ruimte genoeg om ruim te presenteren. Ruimte genoeg om het filter systeem zo te plaatsen dat er toch een makkelijke en ruime bereikbaarheid voor de bakken is. En ruimte genoeg om iets te creeren waarvan je bij binnenkomst al denkt "wauuaaauw".

Overkapping vind ik wel een goed plan.

Rody on 28/11/2007 21:14

Om op het verhaal van Rody te reageren ik vind dat jouw nieuwe bakken niet te diep zijn, maar de te bouwen bakken moeten in de grond dan pas kun je mooi presenteren en andere filter systemen gebruiken je weet wel welke ik bedoel Luc en een voorfilter waar Rini en ik nogal van onder de indruk zijn,en over dit alles een mooi koihouse en jij bent met afstand het mannetje in de koi scene.

Willem.

willem on 28/11/2007 22:13

doelde eigenlijk meer op de twee buitenbakken.
Binnenbakken zijn super. Daar is helemaal niets op aan te merken.

Rody on 28/11/2007 22:20

de loop ruimte tussen de bakken is exact het zelfde als bij de twee bestaande bakken daarom zou het ook het zelde uiterlijk zijn en als je gelezen had in het item dan had je gezien dat de bakken niet dieper worden dam 1.30 mtr

roland on 29/11/2007 07:08

Beste Roland,

het was mij al bekend dat er om 1m30 gevraagd werd, met de diepte doelde ik op de twee bestaande buiten bakken en ik begreep ook dat het om hetzelfde uiterlijk ging en daar zou ik dus wat meer durf toevoegen.

Er werd een mening gevraagd dus die heb ik gegeven.
Ik vind het Koihouse plan van Willem een leuker idee.

Rody on 29/11/2007 08:29

luc mijn vraag is word er gevraagd om +-130 mtr diepte ja of nee opbouw of inbouw want ik heb wel een idee dat ik wil uitwerken dit weekend en zodus wil je echt commercieel werken of ook een beetje gemoedelijk (klantvriendelijk waarbij je natuurlijk moet inleveren aan ruimte ) dan creeér ik denk ik de perfecte tekening aan je groetjes marco

marco on 01/12/2007 20:07