Einde dag 4

Einde dag 4De vloerverwarming is gelegd en de voorbereidingen werden getroffen om te bezetten.

Dit ging vrij eenvoudig. Er werden per bak 2 circuits gelegd om een nog beter resultaat te verkrijgen. De buizen werden met een "tjakker" vastgeplugd in de isolatie.

Wat staat er voor mogen op het programma:
- "sjap" op de buizen storten van de vloerverwarming
- Bezetten van de buitenzijde van de bakken, zodat deze later kunnen gespoten worden.
- als het kan zullen we de isolatie aan de zijkanten ook nog bevestigen.

Daarna laat ik het werk over aan Peter van deltafiltration. Hij zal mogen polyesteren en de filterinstallatie in werking stellen. Als het goed is, werd dit voor volgende week ingeplanned.

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe


goeiedag luc zeg die theo en marc gaan ertegen aan zeg geef je soms ook dat speciale koivoeder trouwens de abn benaming voor sjap is smeervloer verder ziet het er ontzettend strak uit mijn complimenten en succes verder ik zie al uit naar de big final groetjes marco

marco on 27/09/2007 18:35

krijgen ze ook nog warme voetjes (vinnen) , trouwns gaat de warmte pomp nog door of heb je daarom voor vloerverwarming gekozen.
groetjes rick

rick on 27/09/2007 19:26

Rick, de vloerverwarming heeft warm water nodig...en om goedkoop warm water te krijgen heb je een dure warmtepomp nodig. Deze zal het opgepompte water uit de grond van 14° gebruiken en omzetten naar ± 50-60° De beslissing is nog niet gevallen omdat de materie vrij ingewikkeld en duur is. Vermoedelijk zal morgenavond de beslissing vallen. Blijf de website opvolgen en dan kom je er vanzelf achter...

luc on 27/09/2007 19:46