En we gaan door...

En we gaan door...Zolang de steun van al de mensen die bij interkoi betrokken zijn blijft bestaan, ga ik gewoon door met verbouwen.

Het weer was niet gunstig, maar dat kon de pret niet bederven. Als ik maar af kan breken en terug op kan bouwen, dan leef ik wel. Het is precies of ik heel mijn leven niets anders gedaan heb....Eindelijk weer een stapje dichter bij het volgende project. Hoe en wanneer staat ditmaal nog niet vast, maar ideeën zijn altijd welkom.

Misschien was het geen slecht idee om een soort serre te bouwen op zijn Japans met een centrale vijver van 20 m. volgens de Zen techniek...

Meer afbeeldingen

Reacties

5 reacties tot nog toe

Een binnenhuis vijver, net naast mijn bureautje ... zodat we in een rustgevende omgeving websites kunnen bouwen. Er is toch niets rusgevender dan een grote Tancho die je afleidt van je werk :o)

Robby on 09/11/2007 17:13

Haha robby..als je dat voor elkaar hebt kom ik gelijk bij je solliciteren!
dat zou toch wel DE ultieme werkplek zijn..naja..werken zal dan niet veel meer van komen hehe!

Interkoi Zwolle on 09/11/2007 18:30

Een zen vijver lijkt mij een ideaal systeem voor de echte toppers van interkoi.
Ik weet alleen dat het systeem ontzetten veel energie vreet en dus al je besparingen van het warmte systeem teniet zal doen. Je zou ere dus een ander filter systeem voor moeten zetten dan zoals de concurent in brugge het heeft gemaakt. Wij denken wel mee.

Patrick on 09/11/2007 19:17

Gewoon zo als het een echte koi liefhebber betaamt een koi huis,een grote kas met een geweldige binnenvijver aangelegd met een mooie japanse tuin.

groeten Willem.

Willem on 09/11/2007 19:29

En wederom wauw Luc! Lijkt me een pracht om hier straks te mogen zitten! En wat ik ook zo mooi vind is dat wij dit van de start mogen meemaken.
mvg
Ton

Ton Janssens on 11/11/2007 11:42