Het startschot is gegeven

Het startschot is gegevenDeze morgen heb ik me opgemaakt om de voorbereidingen te treffen voor morgen, want dan beginnen ze te graven.

Eerst moesten er nog wat borduurs en dolomiet weggebracht worden. Dit is deze morgen gebeurd, en morgen komt de Gust met de kraan om de gaten te graven voor de nieuwe presenteervijvers. "Rini had er zin in" vertelde hij me gisteren toen het zonneke lekker scheen, en waarempel, het wordt een echt paradijsje voor koiliefhebbers, dat moet ik toegeven.

Mijn buurman Louis, kan het nog niet laten om NIET te helpen. Hij moet er altijd met zijn neus bovenop hangen, en ondanks zijn 75 jaren, kan hij nog altijd een serieus steentje bijdragen.

Ondertussen wil ik even kwijt dat ik volop bezig ben om zeer hoge kwaliteit koi in te kopen voor de mensen die dit willen en wat we allen graag zien. Er zijn reeds andere koi van een meer betaalbare klasse aangekocht, maar die komen pas in april binnen. De aankopen die ik tot op dit ogenblik gedaan heb, zijn in één woord gezegd fantastisch en betaalbaar. Het gaat hier vooral over zeer hoge kwaliteits kohaku - sanke en showa. De rest laat ik aan andere mensen over. Ik richt me voorlopig nog altijd op de go sanke, want die draag ik in mijn hart.

Zoals je kan zien staan er op dit ogenblik veel kohaku op. (Jongen wat zijn ze mooi) maar die zijn helaas erg prijzig. Geloof me, ondanks het feit dat ze prijzig zijn, zijn ze eigenlijk goedkoop als je werkelijk naar deze topklasse wil gaan. Het zijn allemaal vrouwtjes en die zijn 3x zo duur als mannetjes daar in Japan.

Koop dit jaar niet te gauw, want vanaf het moment dat mijn presenteerbakken af zijn, komen er ontzettend veel betaalbare tosai binnen van super hoge kwaliteit. Er zullen meer dan 500 go sanke op vaste basis aangeboden worden.

Na de verbouwingen zal interkoi over ± 200 m³ vijvers kunnen beschikken.

Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

Luc en Rini,

ik wens jullie veel succes met deze nieuwe uitbreiding, maar dit is jullie zeker toe te vertrouwen. ik zal weer met plezier de site volgen omtrent deze nieuw te bouwen vijvers.

als jullie eens een handje extra nodig hebben hou ik me zeker aanbevolen.

Succes!

Stephan on 10/02/2008 14:18

Succes mannen,
en dat alles van een leien dakje mag lopen. Dat de weergoden jullie gunstig zijn en er niet teveel kopzorgen bijkomen.
Wij kijken ernaar uit.

Willy on 10/02/2008 18:12

Ha Luc & Rini

Ik wens je veel succes toe met de nieuwbouw en dat de weer goden mee
willen helpen.

Bianca

willem on 10/02/2008 18:29

Ik ben heel benieuwd en zal zeker aan jullie denken en voor mooi weer duimen!
Tot binnenkort.
mvg
Ton

Ton on 10/02/2008 19:33

Luc, inplaats van een baksteen ben jij geboren met een vijver in de maag.
Veel succes voor jezelf en het hele Interkoi team.
Bert

bert pocquet on 10/02/2008 20:27

nog even en je mag je interkoi..gigant -megaspectrum gaan noemen
...kom in voorjaar kijken naar al het moois
en halen natuurlijk
succes rini en luc !!

bernd on 10/02/2008 23:52