Het weer laat ons in de steek

Het weer laat ons in de steekZolang het weer zo blijft, zal het moeilijk worden om te polyesteren. Ik hoop dat de vooruitzichten voor volgende week toch wat beter gaan zijn. Morgen ga ik vermoedelijk toch een soort dak proberen te maken over de vijvers, zodat het water toch buiten blijft.

Ondertussen doen we maar zo goed als het kan verder aan de afwerking. Vandaag hebben we de borduurs gestoken. op de voorgrond rechts zie je het bowlcenter, zoals we dit noemen, niet te verwarren met bowlingcenter. Op deze plaats zal voor iedere vijver een apparte bowl komen te staan, zodat iedere koi apart kan gebowld worden indien nodig. Aan de linkerzijde zie je het terras dat zal aangelegd worden en 11 x 4 m. zal zijn. Genoeg om een gezellige tijd met Rini of met iemand anders over koi te keuvelen.

Als het weer het toelaat zullen we zaterdag de bestrating leggen, dan nog de dolomiet, de filters en het polyster, de hardsteen op de bovenkant van de vijvers, en het einde is in zicht.
Nu nog de zon en Rini en ik zien het helemaal zitten.

Nog even vermelden dat er 135 inschrijvingen zijn ondertussen voor zondag 4 mei. Er is nog mogelijkheid om je in te schrijven tot 10 april. Ben je nog niet ingeschreven ? Stuur me dan een mailtje zodat ik de drank en de bbq kan regelen. Iets gemist over 4 mei ? Lees dan nogmaals dit even: 4 mei, de ontmoetingsdag van INTERKOIMeer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

Dak erop van een tent en een heater er in en je hebt zo 15 graden kun je polyesteren ,je zult iets moeten want er komt een hoop koude lucht aan.


Willem.

willem on 19/03/2008 18:46

Ziet er heel mooi uit dat komt zeker in orde. En zoals Willem zegt en dak erop en heater en ne goeie dikke pull voor de Peter.

bert

bert pocquet on 19/03/2008 19:47

Heren,

dit ziet er al erg goed uit. de afwerking vordert al gestaag. ik help je hopen op mooi weer.

Succes!

Stephan van Westen on 19/03/2008 20:13

Eens zal het beter moeten worden Luc! We houden goede hoop!

ton on 20/03/2008 05:52