Japan is voorbij, we bouwen ondertussen verder

Japan is voorbij, we bouwen ondertussen verderJuist voor mijn heerlijke Japanreis moest ik nog zorgen dat alles werkte in mijn nieuwe bakken, en zorgen dat er al enkele koi in de vijvers zaten.

Dat ging gepaard met de nodige kopzorgen, maar het beoogde doel was bereikt. Ik heb gehoord dat er nog verscheidene afstellingen moesten gebeuren terwijl ik in Japan rondtoerde, maar mijn zoon Robby heeft alles netjes onder controle gehouden samen met Rini. Ik moet zeggen dat ze dit goed hebben gedaan, waarvoor mijn grootste dank.

Ik had de opdracht gegeven van de dingen die ondertussen nog uitgevoerd moesten worden, en was dan ook benieuwd of na mijn thuiskomst alles goed was uitgevoerd. En ik moet eerlijk zeggen, ik was aangenaam verrast. Er werd een loopbrug gemonteerd aan de achterzijde waar de reklameborden hangen van de mensen die Interkoi op gepaste wijze ondersteunen. Er werd een aluminium frame gemonteerd met polycarbonaat om geen risico's te nemen bij het opspringen van de vissen als deze van Japan aankomen en ik heb vandaag alles een beetje opgeruimd.

Donderdag morgen komen de nieuwe koi aan, en alles moet dan in gereedheid zijn om ze op te vangen. Dit belooft weer mooie nieuws reportages voor de volgende weken, want hier kan ik mijn enthousiasme volledig in kwijt. Wij hebben er alle vertrouwen in en ik hoop de mensen die mijn doen en laten volgen ook.

Op de fotoreportage zie je hoe het er nu een beetje uitziet. Wat moet er nog gedaan worden ? De buitenzijde moet nog gespoten worden. De trap is in bestelling en zal binnen 10 dagen geleverd worden. Er moet nog een loge gebouwd worden om even rustig te ontspannen, en dan zijn we bijna klaar denk ik.

Op de foto's maak ik nog even reklame voor deltafiltration en www.logilabel.nl. Ik vind dat dit niet genoeg in de bloemetjes kan worden gezet.

Als we zover zijn, zal ik graag een zondag opofferen om jullie eens mee te laten genieten, want genieten is het hoor...

Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

Hoi Luc,

dat ziet er goed uit. Zeer profesionele opstelling. De japanse dames en heren die gebruik zullen maken van de bakken mogen blij zijn met dergelijke opvang. Weet zeker dat onze japanse dame zich prima op haar gemak zal voelen bij jou. De dagen tikken langzaam voorbij tot de dag dat we haar en je vernieuwde opvang mogen aanschouwen.

tot spoedig,


Lotty en Rody

rody on 29/10/2007 20:01

Machtig mooi Luc!! En wederom bedankt voor het noemen van onze naam! Al bekend wanneer de nieuwe banner klaar is? Ze kunnen er in ieder geval makkelijk bij nu :-)
En zoals al gezegd door Lotty en Rody: De nieuwe aanwinsten zullen het hier prima naar hun zin hebben!

Ton Janssens on 29/10/2007 21:25

kan wel janken als ik dit zie .....een droom van ieder koi fan
alleen het afscheidnemen van het moois ....
dat is een minpunt
als ik weer meer tijd heb kom ik wel weer uit assen even weer kijken
successsssssss

bernd on 29/10/2007 23:11

Graag gedaan !!! leuk dat je me vermeldt ... maar ik kon het niet alleen. Dus bij deze "bedankt allemaal". Wel wat kopzorgjes, maar ik heb wel veel bijgeleerd. Het was met veel plezier gedaan, om niet te zeggen dat ik het leuk vond.

Interkoi is er ook enorm op vooruit gegaan, het is enorm mooi. Zo goed hebben de koi het nog nooit gehad. Het ziet er allemaal prachtig uit, het wordt een "must" voor elke koiliefhebber om eens een kijkje te komen nemen.

Wel mocht je nog eens naar Japan moeten, ik pas met veel plezier op de koi.
Ik heb zelfs een paar favoriete visjes... dat maakt het net zo leuk.

ありがとうさようなら ( JAP: bedankt en totziens )

Robby on 30/10/2007 00:11