geselecteerd oor de hand van de meester

Geselecteerd oor de hand van de meester

Als je regelmatig de Interkoi website bezoekt zul je vermoedelijk wel gezien hebben dat er een groot aantal tosai zijn toegevoegd aan het bestand onder de knop nieuwe koi aanwinsten.

Neem maar een kijkje en je zult meerdere mooie tosai zien verschijnen van Takigawa en Matsue. Ik heb er al een een dertigtal aangevuld, maar er zullen er zo dadelijk nog een groot aantal bijkomen.

Een overzichtsfilmpje van het aanbod.

Iedere koi werd persoonlijk en minitieus geselecteerd door de hand van de meester himself, in dit geval André op zijn laatste Japanreis.  Ik zou graag de woorden HQ en VHQ tosai gebruiken, maar dat weiger ik. Het zijn gewoon degelijke uitgeselecteerde koi voor de gewone beurs.

Het zou een plezier moeten zijn voor de koi hobbyisten om hier een tosai uit te kunnen kiezen. Er zitten zelfs exemplaren tussen die ik zonder problemen mee kan nemen naar de Euregio koishow binnen enkele weken. 

De koi zijn momenteel al enkele weken in Arendonk, maar zullen eind mei vertrekken naar hun nieuwe locatie. Met andere woorden, indien je interesse hebt om één van deze tosai aan te kopen, dan zul je in de loop van deze maand langs moeten komen, ofwel een koi reserveren op foto en filmpje.

De foto's en video zijn gisteren samen met Polleke gemaakt. Het was een hele klus, maar ondertussen zijn we  op elkaar ingespeeld, en vinden het bijzonder plezant om samen dit werk te doen. De prijzen van de tosai zijn bijzonder democratisch gehouden.

Ik krijg steeds te horen dat Interkoi duur is. Niets is minder waar, maar dat de koi veel geld kosten is een gevolg van de prijs/kwaliteit verhouding. Met deze tosai wandelen we even de andere kant op, en kan je zeker niet zeggen dat Interkoi duur is....integendeel. Prijs/kwaltiteit verhouding is buiten kijf in dit geval.

Nu ben ik dit weekend op zaterdag gesloten wegens de opendeurdagn in Ameide, maar zondagmorgen heet ik je graag welkom. Bekijk de koi en als er tosai zijn die je interesse wekken, geef dan de code nummer door en zet ze in optie tot en met zondag. Ondertussen is de grote afbraak een feit. 

 

Meer afbeeldingen

geselecteerd oor de hand van de meester: afbeelding 1
geselecteerd oor de hand van de meester: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml