Wat vinden jullie ervan ?

Wat vinden jullie ervan ?

Uiteraard ben ik altijd op zoek naar interessante produkten om aan te bieden. Dit ben ik vandaag ook tegengekomen en wil hier toch eens een balletje over opgooien.

Het gaat hier vooral over het RVS materiaal dat toch een bepaalde sfeer, stijl en mooiheid bezit. Normaal ben ik altijd nogal ouderwets zal ik maar zeggen, maar in dit geval wordt ik toch helemaal bekoord door deze stijl. (Rini is er ook helemaal weg van).

Ik ga dit volgend jaar systematisch op de markt brengen, maar ga nu al mijn voelhorens uitsteken om te zien of jullie dit ook op prijs kunt stellen.

Jullie zien achtereenvolgens een roestvrijstalen omheining met glas. De palen zijn 70 cm hoog, enkele roestvrijstalen fonteinen, een watergordijn en vooral interessant is de vijverrand in U-vorm die onmiddellijk de folie of de aanzet naar de boordsteen onderstopt. Deze vijverrand wordt in graniet of ook in RVS geleverd, zowel de hoeken als de rechtlopende stukken.

Ik zal dit systematisch volgende week in de shop brengen.

Nog even terzijde vermelden dat ik morgen aanwezig zal zijn vanaf 11.00 uur tot ± 16.00 uur. En vergeet de speciale aanbieding niet die morgen enkel op de zaak zal te zien zijn.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml