De uitvaart is  begonnen

De uitvaart is begonnen

De temperaturen gelijkgesteld op 21°, een weekje zonder eten om de filters de kans te geven om te rijpen.

Dan zullen ze rustig de tijd krijgen om iedere dag te relaxen en hopelijk een goede ontwikkeling door te maken. Het voedselschema gaat naar 3%, de temperatuur naar 26°, en aan de manier te zien waarop zij rondzwemmen schijnt het ze goed te bevallen.

De eerste dagen nog goed in het oog houden, zodat we niet voor onverwachte belevenissen komen te staan, daarna controleren of alles in orde is, en dan maar afwachten. Geduld is een mooie zaak, en vroeger bezat ik deze eigenschap zeker niet. Maar de dingen des levens veranderen, en ik kan nu makkelijk het nodige geduld opbrengen tot volgend jaar april om deze baby's te zien evolueren naar gezonde koi van 50-55 cm. Laat ons hopen dat alles naar wens verloopt.

Naar de groeivijver-01

Naar de groeivijver-02

Naar de groeivijver-03

Bekijk de filmpjes goed, misschien zie je jou koitje ook in het groene water verdwijnen. Voor mensen die nog interesse hebben om hun reservatie al voor volgend jaar te maken, ze mogen me altijd contacteren. Je koopt tenslotte een flinke nisai voor een betaalbare prijs, en volgens ons van zeer goede kwaliteit.

De binnenbakken zijn nu leeg, wat een gemis van leven in de hal. Deze worden nu onderhouden met ammoniak op 21° totdat de koi van Japan binnenkomen. Ik zal vandaag eens gaan polsen naar een definitieve datum, zodat we misschien in december nog een speciaal dagje kunnen organiseren.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml