Voor de sekiguchi fans

Voor de sekiguchi fans

Om het leesgenot nog te vergroten en tevens nog extra leesgenot te geven voor vandaag, zet ik alle certificaten van de sekiguchi even op de site.

Wat me bijzonder opviel aan de koi is zoals reeds gezet, de compacte stevige body, het bijzonder mooie kleurenpalet, en natuurlijk de grootte van de koi, die toch wel de naam Jumbo tosai waardig zijn.

De foto's zeggen iets, maar eigenlijk niet alles. Je moet ze zeker in een bowl zien, maar daar is het helaas nog wat te vroege voor. Ik heb er in ieder geval veel vertrouwen in.

Toch nog even vermelden, en dit is niet onbelangrijk. De kweker heeft deze allemaal gesext als vrouwtjes. Met andere woorden: zij zullen altijd zeggen dat het 95% vrouwelijk is, want af en toe, slagen zij de bal ook mis. Het blijft een moeilijke zaak om 100% zeker te zijn dat het vrouwtjes zijn. Dit in tegenstelling tot de veilingvissen van Momotaro, die als gegarandeerde vrouwtjes door het leven gaan. Gegarandeerd wil zeggen dat je een andere koi krijgt, indien blijkt dat het een mannetje zou zijn.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml