De vijver van Huck en Bianca

De vijver van Huck en Bianca

Het is altijd mooi om de vijver van je klanten te zien.

De meesten zijn er trots op, en je zou voor minder. Als je deze vijver op je binnenplaats hebt liggen, kan je alleen maar genieten. Het strakke design, de mooie ornamenten en de centrale boedha, geven de vijver een orientaalse look, die rust en schoonheid uitstralen. Ik weet zeker dat men hier tijdens de zonnedagen zeker plaats zal nemen op het bijhorende terras onder het genot van een "pintje" of een glaasje wijn.

Ik zie in deze vijver enkele van mijn mooiste vissen zwemmen, alhoewel de eerlijheid mij gebied om te zeggen dat ze niet allen van mijn vandaan komen. Tjaad van Koikichi heeft hier ook zijn duit in het zakje mogen doen, en zeg nu zelf, daar is niets mis mee, want iedereen zal het met me beamen dat Tjaad veel kennis en goede koi heeft.

Ik weet dat Huck en Bianca veel plezier beleven aan hun chagoi en hun oshiba shigure, maar Bianca heeft onlangs een kleine shiro van Omosako zelf mogen uitkiezen, en mits deze zijn groei wat aanpast, zal dit een geweldige vijvervis worden. Om het met hun woorden te zeggen: Hoi Luc, ons Drikske (naam van de shiro) doet het perfect..alleen is 'm een beetje klein....

Deze zal echter niet klein blijven ...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml