" /> " />
2 top aankopen van Isa

2 top aankopen van Isa

Isa is bekend voor zijn showa, maar ik ben altijd tegendraads en heb 2 kohaku van hem aangekocht op een veiling. Wel 2 buldozers met een enorme body, koi die je normaal niet zomaar te pakken krijgt. De showa waren te "twijfelachtig" in mijn ogen, daarom heb ik ze boven een bepaalde prijs laten gaan, alhoewel ik wel een kindai op het oog had voor een klant.

De 2 buldozers die ik gekocht heb zijn 2 sansai van 70 en 75 cm; en ondanks het feit dat ik ook de filmpjes niet goed vond, weet ik zeker dat de 2 kohaku boven verwachtingen goed zullen zijn. 

Eerlijk is eerlijk, ik weet niet of ik er goed aan gedaan heb om ze te kopen, we zullen het moeten afwachten. Over Isa hoef ik niets nieuws te vertellen die is meer dan bekend. Ik weet nog niet goed of ik de kohaku in de verkoop ga zetten of niet.

Je mag ook niet vergeten dat Isa met de kohaku uit deze reeksen voor 2 jaar terug de nogyosai gewonnen te  hebben met kohaku. Een mooi filmpje hiervan heeft Wiechert nog gevonden van dit event.

Het is ook mogelijk dat ik er een wedstrijd van ga maken om toch proberen te boel wat op te frissen. Ik ga ze dus nog even niet te koop zetten. Je kan ze wel al zien onder de knop nieuwe koi aanwinsten. Wanneer ze in Arendonk zullen zijn is me nog niet duidelijk.

Morgen begint de veiling van Momotaro. Bekijk de koi goed en onthou wat ik gezegd heb. Vanaf 200 000 yen mogen de tosai azukari blijven tegen een vergoeding van 50 000 yen/tosai. Dit zijn op dit ogenblik uitzonderlijk mooie voorwaarden, Contacteer me voor eventuele biedingen.

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Matthijs

555


Wiechert

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml