Bouw Tossai vijver KLAAR!!

Bouw Tossai vijver KLAAR!!

Het is zover, de tossai vijver is klaar en volledig in gebruik. Water is zoals Rini dat graag ziet en de koi graag hebben. Transparant groen noem ik dat. Niet zo dik als erwtensoep maar de bodem is niet te zien! Vreselijk gezond voor de koi met alle benodigde voedingswaarden en perfe4ct voor de huidkwaliteit! Ik denk dat ik het maar Rini's water ga noemen :-)....

Na een aantal maanden van graven, metselen, beton storten en afwerken en een hernia is het eindelijk zover. Met dank aan mijn vrouw Diny die het allemaal maar heeft goedgevonden, de puinhopen voorafgaand aangezien en vooral heeft meegeholpen. Ooit heb ik gezegd dat ik het alleen voor elkaar wou brengen maar zonder hulp is dat gewoon niet te doen. Stenen verplaatsen, folie plakken, vijverranden neerleggen zijn geen klussen die je in je eentje kan!

Dus Diny bedankt! Ook de afwerking rondom de vijver en het terras achter met uitzicht op beide vijvers is helemaal klaar dus wie wil komen is welkom! Zondag 9 augustus en 30 augustus deze maand i.v.m. Arcen. Dus dat weekend zijn we gesloten en staan we op de stand van Interkoi in Arcen!

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml