Een goed begin !

Een goed begin !

Geloof het of niet, maar de eerste werkdag van het jaar heb ik mij toch wel verslapen zeker. Dat overkomt me niet vaak. Dus weer aan het werk, dit keer met wat uitstel. 

Dit jaar gaan we wel beginnen om te proberen iedere dag een koi in het zonnetje te zetten.  Er is niet zoveel te beleven in koiland, daarom dat ik probeer een grote kuis te houden in mijn bestand. 

Het is nu éénmaal mijn lot om  in 2024 nog zoveel mogelijk koi te verkopen. Maar vandaag richt ik mijn aandacht toch even op deze machtige sanke. Wiechert vroeg me om even zijn sanke van bijna 75 cm in het nieuws te plaatsen. Ze is al redelijk bekend door haar levensverhaal,  je weet wel "de verloren sanke" wat al enkele keren is verschenen in het nieuws.

De laatste dag van 2023 heb ik haar op verzoek eventjes in de grote bowl gezet en ik was onder de indruk. Bekijk even het filmpje en dan begrijp je wat ik bedoel. Deze sanke werd aangekocht als Nisai via Narita, daarom ook de omschrijving NA21 in zijn codenummer.

Maar kijk naar die schouderpartij. Hier kan je moeilijk niet van onder de indruk te geraken. De huidkwaliteit wordt na het transport beter en beter, het sumi is zich aan het nestelen op strategische plaatsen en  het patroon over de ganse lijn is meer dan aangenaam.

sanke van Sakai FFDeze yonsai heeft nog veel te vertellen en zal een serieuze kandidaat kunnen worden voor de toekomstige shows binnen een 3-tal jaar als ze tegen de 85 cm zal aanhikken. Zoals al eerder gezegd doet ze me een beetje denken aan de jumbo champion A van de laatste online veiling en geeft ze me dezelfde indruk, al weet ik niet waarom.

Vermoedelijk heeft dat met gevoel te maken, en daar is nog nooit iets mis mee geweest. Misschien zik ik een vergelijk in de sumipartij in het midden op het hoofd, alhoewel het bij deze sanke iets meer naar achter is geplaatst.

Wiechert heeft ze ook in zijn  logo geprojecteerd, maar uiteraard probeert hij koi zoals deze te verkopen.

Wie zich geroepen voelt om dit soort koi aan te kopen moet zich echter wenden tot Wiechert, zijn gegevens vind je hier.  Via deze boodschap proberen we een geschikte kandidaat koper te vinden, alhoewel dit in deze tijd iets moeilijker is. De sanke zwemt in Arendonk, dus je kan haar altijd hier komen bewonderen. 

Meer afbeeldingen

Een goed begin !: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

wiechert

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml