Enkele vijvers op een rijtje

Enkele vijvers op een rijtje

Ik krijg in deze bizarre tijden gelukktig nog wat filmpjes toegestuurd van vijvers van klanten. Een verscheidenheid van vijvers waar ik koi in herken, en dat maakt het ook veel persoonlijker.

Ieder heeft zo zijn eigen ding, en ieder geniet op zijn eigen manier. Ze zijn trots op hun vijver en hun bewoners en dat moet ook zo. Ik zet hier nog enkele inzendingen op een rijtje, en als er nog mensen zijn die de wereld willen laten meegenieten van hun vijver...stuur maar op.

Probeer creatief te zijn, maar vooral....film horizontaal en niet verticaal aub. Het is ook belangrijk dat je niet alleen je koi laat zien, maar ook je vijver in zijn totaliteit, zodat de mensen zich een voorstelling kunnen maken van de omgeving. 

De vijver van Lorenzo

De vijver van Benni en Krista

De vijver van Peterken

De onderwater wereld van Polleke

Ze hebben allen hun identieke koi verzameling en ik veronderstel dat iedereen trots is op zijn realisatie. Bovendien zijn ze bekend omdat ze regelmatig in de belangstelling hebben gestaan, en je zal meermaals in jezelf denken...ohja...dat is die koi, die herken ik nog. Alle koi hebben een codenummers, maar het zijn herkenbare individuen en geen nummertjes. In ieder geval aan allen: bedankt voor je inzending. Ze hebben allen hun charme.

NOG EVEN TER INFO

Donderdag vertrekken de koi naar hun luxueuze buitenverblijf. De mensen die hun koi in de serre willen laten opgroeien zal ik regelmatig op de hoogte houden van hun evolutie. Niet wekelijks, maar regelmatig. Ik hoop in ieder geval dat de evolutie zo goed is als de laatsten die daar hebben verbleven, want die was spectaculair goed.

 

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Christof

555


Johan D

555


Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml