Gratis op te halen

Gratis op te halen

Het is niet altijd goud dat blinkt. Een uitspraak die ik regelmatig doe. Ik wind er ook geen doekjes om, en het gebeurd regelmatig dat er ook tosai zijn die niet aan de verwachtingen voldoen...helaas. Het is echter iets waar we rekening mee moeten houden.

Bij de onlangs gehouden update van de tosai waren er van de bijna 100 uitgekozen tosai, 4 koi die absoluut niet aan de verwachtingen voldoen. Nu kan ik proberen daar nog een graantje van mee te pikken, maar misschien kan ik er mensen die minder middelen hebben om duurdere koi aan te kopen, een plezier mee doen.

De koi beantwoorden niet aan de verwachtingen en ik wil er geen tijd in steken. Het liefst zou ik deze weggeven aan mensen die dit het nog op prijs stellen om een "gewone" koi in hun vijver te laten rondzwemmen. Wie interesse heeft mag me een bericht sturen en dan kan ik beoordelen of je er voor in aanmerking komt of niet. 

Mijn voorwaarde is wel dat ze niet voor commerciële doeleinden mogen gebruikt worden natuurlijk, en het is de bedoeling dat ik deze mensen er een plezier mee doe. Ik laat even het filmpje zien van de genomineerden. Op de foto worden de koi aangeduid met een nummer. De grote mogelijke shiro muji geef ik niet gratis weg. Deze heeft een bijzonder goede body en mogelijk wordt deze helemaal wit, zodat je een mooie jumbo shiro muji kan bezitten. Hier wil ik een minimum prijs voor afspreken.

Ondertussen heb ik de informatie van de volgende 10 tosai in orde gebracht. Het voordeel is nu dat de leegte van de filmpjes bij de koi nu toch systematisch opgevuld wordt. Het blijft verwerpelijk dat al de andere informatie over de vorig 17 jaar verloren is gegaan. Ik stoor er mij nog iedere dag aan. Dank je wel You Tube....

Ik zal beide filmpjes even hieronder zetten en zo dadelijk de betreffende koi activeren onder de nieuwste koi aanwinsten. Het zijn prachtige tosai...

Kohaku van Momotaro

Showa van Dainichi

Ondertussen heb ik de genomineerde koi voor de Holland Koi Show in de binnenvijver gezet. Wie interesse heeft om één van deze koi aan te kopen en in te zetten op de show onder zijn naam, die moeten mij op tijd contacteren, dan kan ik de naam nog aanpassen in het benching programma, zodat de eigenaar ook kan gehuldigd worden.

Bekijk de geselecteerden nog even hier. 

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml