Het verloren schaap

Het verloren schaap

Ik ben druk bezig om de veilingen op te volgen, maar op dit ogenblik zonder succes. De koi die we geselecteerd hebben verdwijnen als sneeuw voor de zon. Goed of slecht ? Vermoedelijk goed, want het wil zeggen dat we er de goede koi uithalen.

Nu had ik gehoopt dat er minder zou geboden worden, maar het tegenovergestelde is waar. De prijzen waren zelfs stukken hoger dan vorige keer, en de koi die ik te pakken had vorige keer, ben ik nu verloren omdat ze gewoon veel duurder werden.

Ondertussen is er een showa boven water gekomen die in het voorjaar verkeerd geleverd werd. Ik heb geen oordeel over het feit of een koi verkeerd geleverd wordt of niet, maar ik heb er mijn vragen bij. Ze kunnen zomaar niet verdwijnen, tenzij door overmacht.

Ondertussen is het echter rechtgezet en we zullen maar veronderstellen dat de showa meer waard is dan dat ze aan ons verkocht werd. We zullen het zo maar begrijpen en de fout is rechtgezet. Wel ben ik bijzonder blij met een showa zoals deze.

Ze heeft vermoedelijk niet in de beste opvang gezeten, want ze is amper 57 cm, dus weinig gegroeid. Ik heb echter een bijzonder zwak voor showa met een uitstraling zoals deze, ik weet niet wat jullie ervan vinden, maar ik kan hier heel blij van worden. 

In deze drukke ogenblikken tussendoor toch een korte, maar hartvermwarmende update. Dit is het filmpje dat ik aankreeg van Hoshikin zelf.

 

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

william william

555


Kristof_d

555


Jack

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml