Hoe vergaat het de koi !

Hoe vergaat het de koi !

Ik had er toch geen goed oog in om zoveel koi dit najaar te ontvangen, maar alles schijnt bijzonder goed te gaan. Hopelijk zal dit zo blijven. Waar ik me wel wat zorgen over maak is de verkoop. Deze staat op een bijzonder laag pitje.

Bovendien is het momenteel een kostelijke affaire met de hogere energieprijzen die door het dak springen en dan zitten we nog eens met het feit dat alle goederen serieus duurder worden. 

We zitten dus in een impasse of een situatie waarin we moeten proberen te overleven. Het zal pompen of verzuipen worden. Ik moet alle kosten verdienen met de verkoop van koi alleen, en dat is op dit moment een bittere pil.

Na gesprekken met andere handelaars hoor ik toch overal hetzelfde geluid, niet echt iets om blij om te zijn. We zullen dus bepaalde problemen moeten  proberen op te lossen. De vraag is natuurlijk hoe gaan we dit doen.

Ik denk dat ik niets te veel zeg, als ik nog bijzonder hoogwaardige koi heb rondzwemmen en we gaan naar het einde van het jaar. Daarom ga ik vanaf begin volgende maand bepaalde acties proberen te lanceren om de verkoop te stimuleren. Of het werkt is nog maar een andere vraag.

Om het einde van het jaar misschien een boost te geven stel ik voor dat iedereen die misschien toch nog een koi in gedachten heeft, de vrijheid te geven om een bod te doen op eender welke koi.

Het aanbod loopt tot 31 december. Misschien heb je de laatste maanden koi zien passeren die je aanspreken. Misschien ben ik wel bereid om mee te denken en de koi aan de prijs te verkopen die jij in gedachten hebt. 

Is dat zo, doe dan een voorstel, ik zal het bekijken en overwegen. Uiteraard kan je de koi altijd komen bekijken en mag deze blijven zitten tot het voorjaar. Om je geheugen wat op te frissen, heb ik gisteren wat filmpjes gemaakt van de vijvers om te laten zien hoe de koi zich nog gedragen, want dat is tijdens de koude toch fenomenaal.

De koi uit vijver 4

De koi uit binnenvijver 6

De koi uit binnenvijver 7

De koi uit binnenvijver 8

En dan heb ik de koi uit vijver 5 nog niet gefilmd om te laten zien, want daar zitten ook nog serieuze kandidaat toppers in. Ik zal ieder voorstel overwegen, als het tenminste ergens op slaat natuurlijk. Ik zal in ieder geval een antwoord op ieder voorstel formuleren.

Een nieuwsitem schrijven zoals dit is trouwens niet plezierig. Het ondergraaft je ondernemingslust en creativiteit. Maar we zullen proberen niet de moed te verliezen...na regen komt zonneschijn zeggen ze toch atlijd.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml