Is dit wat we willen ?

Is dit wat we willen ?

Er is altijd wat discussie geweest over een bepaald soort koi, ik zal de naam niet noemen, want het werkt averechts, dus laten we het bij het filmpje houden.

Als we op zoek gaan naar de koi zoals we haar graag zien, dan hebben we een bepaald beeld voor ogen. Dat is wat we willen, maar gewoonlijk is dit een utopie en is dit niet te vinden, tenzij er een zwaar prijskaartje aan gekoppeld is.

Maar gisteren kreeg ik een update van een koi die ik aangekocht had begin dit jaar. En weet je nog wat het ergste was ? Ik was de koi helemaal vergeten en had deze niet genoteerd in mijn bestand. Wat een fout.

Toen ik gisteren echter de update kreeg, begon ik te zoeken in mijn bestanden en daar kwam ze te voorschijn. Deze werd op de chugoku veiling aangekocht. Wat een blunder! Ik was bijzonder opgezet toen ik gisteren het filmpje van de update aankreeg.

Laten we eens kijken naar golden corn 2306100.Naar mijn inziens is dit de koi waar iedereen naar op zoek is. De gouden uitstraling met het gekende schubbenpatroon met oogverblindende fukurin en een glans die aan je ogen pijn doet. Ik werd hier bijzonder gelukkig van, en de video kwam toevallig toen ik gisteren ook enkele koi uit die serie liet zien. Ik krijg ze dan wel niet verkocht, maar ik kan er zelf tenminste van genieten.

De updates blijven binnenkomen, zij het rijkelijk laat. Na lang aandringen kwam eindelijk de update van Konichi binnen. Zelf heb ik een zwak voor doitsu karashi, en deze yonsai is een lust voor het oog. Ze werd net geen 90 cm doorgegeven, namelijk 89 cm. Ik denk dat het een serieus monster zal zijn in mijn vijver binnenkort.

Tenslotte nog wat showageweld van de vijver die ik leeg gemaakt heb voor de nieuwkomers. Ze zwemmen al een tijdje in Arendonk rond. Het zijn achtereenvolgens een ginrin showa van Kibi die trouwens een gunstige evolutie doormaakt, een showa van Sakai FF en een kindai-achtige showa van Momotaro.

Stuk voor stuk interessante koi die normaal gezien iedere koiliefhebber zou kunnen plezieren. Ze staan allemaal in het koi aanbod, dus zoek ze maar op. Wie eventueel interesse heeft mag me een aanbieding doen. Ik zal het rustig bekijken.

 

Laat Een Reactie Achter

6 reacties

Johan D

555


wiechert

555


Johan

555


interkoi

555

Eric

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml