Japan, here we come!

Japan, here we come!

Vandaag, dinsdag 10 november en klaar voor de grote reis! Straks naar Schiphol en op weg naar het grote avontuur. Japan land van de reizende zon en met voor ons het belangrijkste koi, koi en nog eens koi! Het gaat echt gebeuren.

We gaan met 6 personen onder de bezielende leiding van Luc Borgmans van Interkoi Arendonk met in zijn kielzog Ben Doorakkers (Koi kenner pur sang), Rini Groothuis (onze eigen BN-er, karpervisser, schrijver en jumbo koi liefhebber en specialist tot in detail), Stephan en Joyce Wester en mijn persoontje. We vertrekken naar Tokyo waar Brian Sousa ons opvangt en de rest van de reis zal begeleiden. Allereerst gaan we gelijk door naar Niiagata om 3 dagen daar de boel onveilig te maken en vertrekken dan naar de ZNA show. De dagen erna zullen we trachten Sakai Hiroshima te bezoeken en zijn wij zeker 2 dagen bij Momotaro om de veiling en de show van de veilingvissen uit het voorjaar bij te wonen. Hier zal ik ook het gros van mijn in Japan verblijvende vissen voor het eerst live kunnen bewonderen, ik ben zeer benieuwd. Uiteraard bezoeken we meerdere kwekers daar zoals Yamamatsu, Minuma, Matsue, Yamatoya misschien nog Conias, Dainichi en.....

Ik zal proberen regelmatig foto's te plaatsen en onze belevenissen te omschrijven.

Hier dan ook nog een paar nieuwe foto's van Simba. Onze 4 potige Tategoi. Deze komt zeker op 28 november binnen en naar verwachting zullen een aantal van mijn in Japan verblijvende koi rond die tijd ook naar hier komen. We houden jullie op de hoogte!

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml